17 Μαΐου 2011

Η λάθος πράξη σε λάθος χώρα.

Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά Και µάλιστα πολύ βαθιά ». Αυτή ήταν η διαπίστωση του επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου Ντοµινίκ Στρος-Καν πριν δύο  μήνες όπως τη διατύπωσε στο ντοκιµαντέρ που γυρίστηκε από τον γαλλικό τηλεοπτικό σταθµό Canal+ για τη ζωή του µε τον τίτλο «Με τον Ντοµινίκ Στρος-Καν µέσα στο ΔΝΤ».
Δεν κοίταζε την καμπούρα του ο βρωμιάρης και ήρθε να κάνει διαπιστώσεις για έναν ολόκληρο λαό.......Εκτός, όμως, από την ευκολία του να βγάζει συμπεράσματα για τους άλλους και να μην κοιτάζει τις δικές του πομπές είχε την μεγάλη ατυχία να προσπαθήσει να το παίξει κόκορας σε χώρα εκτός Ελλάδας. Το αποτέλεσμα ήταν να τον μπαγλαρώσουν και να αντιμετωπίσει την Θέμιδα μαζί με τον διεθνή διασυρμό του.

Αν όμως είχε τα κέφια του όταν έκανε επίσκεψη στην χώρα μας και του γυάλιζαν οι καμαριέρες της μεγάλης Βρετανίας και τις κλείδωνε στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου του και τις έκιωνε σαν βατσικη ελιά από το ξύλο δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, αστυνομία δεν θα επέτρεπαν να διαρρεύσει το τι έκανε ο Πρόεδρος και θεματοφύλακας των οικονομικών συμφερόντων της Ελλάδας την νύχτα στο κρεβάτι του ή μάλλον στο οροφοδιαμέρισμά του.  
Από αυτή την πραγματικότητα βγαίνουν δυο πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα:
  1. Μπορεί όταν είχε έρθει στην χώρα μας να μακέλεψε το μισό προσωπικό του ξενοδοχείου και να μην το έμαθε κανείς και
  2. Οι βουτηγμένοι στα σκατά εκτός από τον γερο μπισμπίκη είναι μετρημένοι σε αυτή τη χώρα και κατέχουν θέσεις που μπορούν να καλύψουν σκάνδαλα όχι μόνο προέδρων διεθνών οργανισμών αλλά και εσωτερικού ενδιαφέροντος πχ Μαντέλης, Βατοπέδι, Τσοχαντζόπουλος και άλλα πολλά που έχουν βρομίσει την νεότερη ιστορία αυτού του τόπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες