2 Ιουνίου 2015

Δραστηριότητες της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας


  • Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαΐου στο γραφείο της Αντιπεριφεριάρχη Μεσσηνίας κυρίας Ελένης Αλειφέρη- Καραθανάση, υπό την προεδρία της, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας με θέμα την οργάνωση του 11ου Συνεδρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου 2015, στο COSTANAVARINO.
Σε κάθε συνέδριο έχει καθιερωθεί να τιμάται μια προσωπικότητα από τη Μεσσηνία, η οποία να έχει συμβάλει με τις δραστηριότητές της στην ανάπτυξη, τον πολιτισμό, τις επιστήμες και τις τέχνες για τη Μεσσηνία. Φέτος επιλέχτηκε να τιμηθεί ένας διακεκριμένος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ο κ.Λεωνίδας Κωνσταντόπουλος, καταγόμενος από το Κλήμα του Δήμου Μεσσήνης. ..........
Ο κ. Κωνσταντόπουλος έχει ιδρύσει την «Κωνσταντόπουλος Α.Ε. “OLYMP”», μια διακεκριμένη και καταξιωμένη εταιρία επεξεργασίας και τυποποίησης επιτραπέζιας ελιάς που έχει έδρα την Κατερίνη.Κύριο αντικείμενο της εταιρίας είναι η επεξεργασία , η μεταποίηση και η συσκευασία διαφόρων ποικιλιών της ελιώνκαι μεταξύ αυτών και οργανικές ελιές Καλαμών, αλλά και η παραγωγή μιας σειράς άλλων προϊόντων,η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα. Σημαντική θέση έχει και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Η εταιρεία το 95% των προϊόντων της το εξάγεισε περισσότερες από πενήντα (50) χώρες.
........................................

  • Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.00, στην ΕΠΑΥΛΗ ΔΡΟΣΙΝΗ, επί της οδού Αγ. Θεοδώρων και Α. Κυριακού στην Κηφισιά, η Μεσσηνιακή Ένωση Β. Προαστίων Αττικής, θα παρουσιάσει το βιβλίο του Προέδρου της Ενώσεως κ. Νικο-λάου Ι. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ, με τίτλο: Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΕΜ-ΦΥΛΙΟΥ 1941-1944 και υπότιτλο: ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ.
Για το βιβλίο θα ομιλήσουν οι κ.κ. α) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μιχαήλ Αντιπτέραρχος της Π.Α. Γενικός Γραμματέας της Ενώσεως και β) ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Δημοσιογράφος –Δημοσιολόγος.
Θα συντονίσει, ο κ. ΜΠΕΡΣΗΣ Αθανάσιος Ιατρός, Επίκ. Καθηγητής χειρουργικής.
Η εκδήλωση θα κλείσει με σύντομη ομιλία του συγγραφέα.
Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή για την Ένωση και τον Συγγραφέα.
Το 20% των εισπράξεων από τη διάθεση του βιβλίου, θα διατεθεί για την αποπεράτωση του Ι.Ν. της Υπαπαντής του Σωτήρος στις Αδάμες- Νέα Κηφισιά.

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6946897829

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες