10 Νοεμβρίου 2014

Για όσους πήραν τα βουνά...

Ευκαιρία για εκδρομή στην Αγιά δεν είναι μόνο η 7η Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία γιορτάζει το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής, αλλά όλες οι μέρες του χρόνου. Μια καλή αφορμή είναι η διάθεση για εκτόνωση.
 Άλλη αφορμή είναι... όσοι πήραν τα βουνά... όπως για παράδειγμα όταν βλέπεις έναν σταχτομάλη που περιμένει εγγόνι και αντί να πάει στα Τζάμπο να πάρει καμιά κουδουνίστρα για το νέο μέλος της οικογένειας παρασέρνει τα προτευουσιανάκια, που μέσα στο κατακαλόκαιρο ήρθαν να κάνουν κανα μπάνιο και τα τρέχει στα όρη στα βουνά.
Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή που θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες:......

Ετσι και κοβόταν η καμπάνα να δώ πως θα σε κατεβάζανε απο κει πάνω...

Από αριστερά 1 ο Επίτιμος, 2 ο πρόεδρος που ψάχνει για τάλιρα, 3 ο Λάμπρος με το Λαμπραντόρ- καλό παιδί αλλά τον παρασύρουν οι παρεες, 4 τον άλλο αφήστε τον - έχει φύγει-, 5 το Μιχαλάκη τον πιάσανε κότσο δεν ήξερε ο μαύρος. 6 Ο τελευταίος πρέπει από του Αποστόλη να πήγε κατευθείαν για ορειβασία. 7. είναι και ο Καραπατάς που θα δείτε σε άλλες φωτογραφίες, ...οικογενειάρχης σου λέει μετά...

Σκοπιά για Αγριογούρουνα στο ξέφωτο. Ρε κακόμοιροι με τα παλούκια;;;

Η ταλαιπωρία είναι εμφανής...Μόνο τη μαγκούρα του προέδρου να δείτε φτάνει. ΤΗ ΓΟΝΑΤΗΣΕ. Ο επιτιμος όμως, τσολιάς στο Σύνταγμα!!!

Στο κατέβασμα άρχισαν τα χαμόγελα. Μάλλον επειδή είναι ξεκούραστη η κατηφόρα.

Μπορεί όμως και επειδή είχαν καταναλώσει τις προμήθειες....ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!! Όσο για του προέδρου τη στάση;  η μέση ρεταλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες