23 Ιουνίου 2014

Αυτή η μανία τους να χωρίζουν τη Μεσσηνία στη μέση...

Κινδυνεύει να σταματήσει στο Ριζόμυλο ο δρόμος Καλαμάτα - Πύλος.
Ο οδικός άξονας Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη κινδυνεύει να σταματήσει στο Ριζόμυλο και θα χρειαστούν πιέσεις και μεγάλες προσπάθειες για να γίνει όλο το έργο από το νέο ΕΣΠΑ. Μέχρι το τέλος Ιουλίου θα περάσει από τη Βουλή η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου Καλαμάτας και του τμήματος Λεύκτρο - Σπάρτη. .........

Αυτά τόνισε σε δηλώσεις του σήμερα στο Δημαρχείο Καλαμάτας, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, μετά από συνάντησή του με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα.
Ο κ. Λαμπρόπουλος παρατήρησε ότι στην τροποποιημένη σύμβαση γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί και ο κόμβος του Μελιγαλά, ενώ υπενθύμισε τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη για ολοκλήρωση του νέου δρόμου Τσακώνα - Καλό Νερό στο τέλος του 2016. Για το αεροδρόμιο Καλαμάτας ενημέρωσε ότι προωθείται η παραχώρηση 35 στρεμμάτων από την Πολεμική Αεροπορία στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ επεσήμανε τις δυσκολίες για τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της αναβάθμισης του στρατιωτικού αεροδρομίου, που θα εκσυγχρονίσει και το πολιτικό αεροδρόμιο.
Για το φυσικό αέριο ο υφυπουργός δήλωσε ότι πρέπει να επαγρυπνούμε όλοι μας, ώστε να έρθει στην Καλαμάτα, δικαιώνοντας τις ανησυχίες του δημάρχου.
Απο Ελευθερία
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/kyvernisi/item/39936-lampropoulos-exagellies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες