17 Ιουνίου 2014

Αχ. Κωνσταντακόπουλος προς 4 δημάρχους της Μεσσηνίας: "Σπάστε αυγά για την ανάπτυξη"

Δημόσια παρότρυνση "να σπάσουν αυγά για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας" έκανε σε 4 δημάρχους ο επιχειρηματίας Αχ. Κωνσταντακόπουλος στο δείπνο του 9ου Τουρνουά Γκολφ της Aegean στην Costa Navarino. Ολα αυτά παρουσία του πατριάρχη της αεροπορικής εταιρείας Θεόδωρου Βασιλάκη, συνοδοιπόρου του καπετάν Βασίλη στον επιχειρηματικό στίβο, έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς οι πτήσεις της Aegean συνδέουν ήδη την Καλαμάτα με όλη την Ευρώπη.
Η παραίνεση του Αχ. Κωνσταντακόπουλου προς τους κ.κ. Νίκα, Αναστασόπουλο, Κόλλια και Καφαντάρη έρχεται μέσα σε μια εποχή κρίσης που ο ιδιωτικός τομέας καλείται να έχει τον πρώτο ρόλο στην ανάπτυξη και οι δήμαρχοι πρέπει να συμπλεύσουν με ενέργειες παράλληλες προς τις επιχειρήσεις απαλλαγμένες από το πολιτικό κόστος...........

Στη χθεσινή εκδήλωση οι συμμετέχοντες στο τουρνουά ήταν περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά με φανερή τη σημαντική παρουσία Ρώσων.
Μιλώντας στην Εφημερίδα Ελευθερία το αφεντικό της Costa Navarino Αχ. Κωνσταντακόπουλος έδειξε ευχαριστημένος για την πορεία της φετινής χρονιάς, ενώ και ο διευθυντής Προορισμού Γ. Χατζηιωσήφ έλεγε ότι φέτος όλα είναι υπεράνω των προσδοκιών.

eleftheriaonline
eleftheriaonlineΔιαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/ekdiloseis/item/39514-konstantakopoulos-spaste-avga-gia-anaptyksi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες