13 Μαΐου 2014


Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1974. Ζει στα Φιλιατρά, είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.
Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κονκόρντια (Concordia University) που βρίσκεται στο Μόντρεαλ, όπου απέκτησε και το δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού. ...........

Στο ίδιο πανεπιστήμιο, με υποτροφία, ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό του, (Masters Degree) με ειδίκευση στην οργάνωση και διοίκηση εργοταξίου.
Κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού του, εργαζόταν στην Carrier Canada ως μηχανικός για μελέτη και κατασκευή εξειδικευμένων συστημάτων κεντρικών κλιματιστικών μονάδων που προοριζόταν για πλατφόρμες πετρελαίου, νοσοκομεία ή για το στρατό.
Το 1995 δημιούργησε την πρώτη ιστοσελίδα αφιερωμένη στην πόλη των Φιλιατρών "Filiatra Online", με φωτογραφίες και χρήσιμες πληροφορίες για τα Φιλιατρά.
Στην Ελλάδα επέστρεψε το 2003 όπου και ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία το 2004.
Στην Αθήνα εργάστηκε στην κεντρική διεύθυνση της Carrefour – Μαρινόπουλος ως στέλεχος της εταιρίας. Το αντικείμενο του ως Προϊστάμενος Κατασκευών Υπερμάρκετ, ήταν η ανέγερση, ανακαίνιση, και συντήρηση όλων των κτιρίων της εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Από το 2008 έχει γραφείο και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας Πολιτικός Μηχανικός στα Φιλιατρά, και από το 2013 είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες