22 Μαΐου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση Τριφυλίας: Κανέναν απ τους δύο......

Στις εκλογές της 18 Μαΐου δώσαμε μια δύσκολη μάχη. Σίγουρα δυσκολότερη απο τις προηγούμενες εκλογές και ως προς το κλίμα και ως προς τα μέσα που χρησιμοποιησαν οι αντίπαλοι μας.
Οι τρεις άλλες παρατάξεις προσπάθησαν να πολώσουν το κλίμα παρουσιαζόμενοι ως νικητές και υποσχόμενοι να λύσουν όλα τα προβλήματα που απασχολούν το δήμο αλλά και των δημοτών, εφόσον τους ψήφιζαν και αναλάμβαναν τα ηνία του Δήμου. ...............

Τα μέσα που χρησιμοποιησαν ήταν πολλά και διάφορα που μας θύμισαν άλλες εποχές, που είναι καταδικασμένες, που μας στέλνουν πίσω σε εποχές "Μαυρογιαλούρουρου", απο αφόρητες ψυχολογικές πιέσεις, τα μπαλώματα στους δρόμους με μία φτυαριά άσφαλτο, τα ρουσφέτια που έκαναν ή προτίθενται να κάνουν εφ όσον εκλέγονταν, μέχρι και τα 5ευρα που βρέθηκαν σε ορισμένους φακέλους μαζί με ο ψηφοδέλτιο και τις εξοφλήσεις μικρολογαριασμών  ψηφοφόρων σε περίπτερα! Η επιχείρηση εξαγοράς συνειδηδείσεων και μάλιστα σε φτηνή τιμη, λόγω της κρίσης, σε πλήρη εξέλιξη!
Επίσης, οι διακηρύξεις των τριών άλλων συνδυασμών περί ανεξαρτήτων αδεσμεύτων και ακομμάτιστων πήγαν περίπατο απο τη στιγμή που όλα τα κομματικά επιτελεία ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. ΧΑ) ανέλαβαν δράση για να στηρίξουν τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους συμβούλους τους. Καταγγέλλουμε αυτή τη στάση και δράση των παρατάξεων που χρησιμοποιησαν αυτα τα ανέντιμα μεσα και καλούμε το λαο της Τριφυλίας να αντισταθεί στο Β γύρο να καταδικάσει αυτές τις μεθόδους, να σηκώσει το ανάστημα του και να μην υποκύπτει κάθε φορά στα εβιαστικά διλήμματα. Επειδή δεν έχουμε καμία αυταπάτη οτι όποιος απο τους δύο συδυασμους εκλεγεί στις επαναληπτικές της Κυριακής θα εφαρμόσει την αντιλαϊκή πολιτική τη ΕΕ και τω κυβερνήσεων που την ακολουθούν καλούμε τους συνδημότες μας να μην εγκρίνουν κανέναν απο τους δύο ψηφήζοντας λευκό ή άκυρο.
Καλούμε όλους όσους μας ψήφισαν αλλά και όσοι δεν μας ψήφισαν για οποιοδήποτε λόγο να διορθώσουν την ψήφο τους, να κάνουν ένα βήμα χειραφέτησης απο τους εκβιασμούς και τις ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων που στηρίζουν την ΕΕ και να ρίξουν στην κάλπη για την ευρωβουλή το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες