31 Μαΐου 2014

Σχόλιο Σαράντου Κουκούμη με αφορμή το μήνυμα του Κ. Ανδρινόπουλου για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών στο Δήμο Τριφυλίας

Ο κ Ανδρινόπουλος σε πρόσφατο μήνυμά του για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των τοπικών εκλογών αναφέρει πως η Λαϊκή Συσπείρωση με το άκυρο- λευκό που κάλεσε τους ψηφοφόρους της να ψηφίσουν έχει ευθύνη, γιατί η κοινωνία θα υποστεί την ίδια αυτοδιοικητική ομάδα (προφανώς εννοεί του Κ. Κατσίβελα) που η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορούσε συνεχώς τα προηγούμενα χρόνια. Στη συνέχεια καλεί τη Λαϊκή συσπείρωση να αντιληφθεί οτι η ενασχόληση με τη τοπική διοίκηση “δεν είναι καπρίτσιο, αλλά σύνεση και ρεαλισμός”. ......................
Αν ο κ. Ανδρινόπουλος είχε εναποθέσει τις ελπίδες του να εκλεγεί δήμαρχος στη “γραμμή” που θα έδινε το ΚΚΕ , η οποία είναι σταθερή τα τελευταία χρόνια για άκυρο- λευκό στο 2ο γύρο όπου δεν εκλέγεται δικός της υποψήφιος, τότε όχι μόνο στην κατηγορία των ρεαλιστών δεν μπορεί να συμπεριληφθεί, αλλά μάλλον σε αυτή των “υπνοβατιστών”.
Και για να τελειώνουμε την πλάκα: Η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν αντιλαϊκή, (όπως αναγνωρίζει και ο κ. Ανδρινόπουλος) γιατί ήταν με τη στήριξη της ΝΔ που συμφωνεί με την ΕΕ, και εφαρμόζει την αντιλαϊκή πολιτική της παντού. Ο συγκεκριμένος πολιτευτής που το παίζει ανεξάρτητος μέχρι το Φλεβάρη που μας πέρασε ήταν αντιδήμαρχος της συγκεκριμένης δημοτικής (καταστροφικής όπως λέει ο ίδιος) ομάδας. Από τη μια στιγμή στην άλλη ο κ. Ανδρινόπουλος μετατράπηκε σε γνήσιο εκφραστή των λαϊκών δικαιωμάτων και με περισσό θράσος εγκαλεί το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, που κράτησαν την πιο συνεπή και τίμια στάση.
Αλήθεια, κ. Ανδρινόπουλε, εσείς και αρκετοί από τους συνυποψηφίους σας δεν είσαστε στην ίδια αυτοδιοικητική ομάδα που συμφωνούσατε σε όλα με τις αποφάσεις της πλειοψηφίας που έριξε «στα βράχια» το «πλεούμενο» που λέγεται Δήμος Τριφυλίας ;
Και με ποια εχέγγυα παρουσιάζεστε ως «σωτήρας» του Δήμου και μας εγκαλείτε γιατι στο β γύρο δε στηρίξαμε το συνδυασμό σας ,όταν καθ όλη τη διάρκεια της θητείας σας όχι μόνο δε συμβάλατε στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο αλλά στην επιδείνωσή τους ;
Πράγματι, κ. Ανδρινόπουλε, και μείς πιστεύουμε ότι τα πέντε χρόνια είναι αρκετός χρόνος για να χειραφετηθούν πολιτικά ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις και να μην εγκλωβίζονται σε κόμματα και «αυτοδιοικητικούς» συνδυασμούς που τον καλούν να αποδεχθεί με «σύνεση και ρεαλισμό» την καπιταλιστική βαρβαρότητα που συνδιαμορφώνεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τα κόμματα που και σεις «ανεξάρτητα» και «ακηδεμόνευτα» υπηρετείτε .Είναι, επίσης , αρκετός χρόνος στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να αποδείξει ο καθένας μας τη συνέπεια λόγων και έργων .

28/5/2014

Κουκούμης Σαράντος
Δημοτικός Σύμβουλος Λαϊκής Συσπείρωσης



Υστερόγραφο
Αυτά έλεγε ο κ. Ανδρινόπουλος στην επιστολή παραίτησής του.
Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

"Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε επί τρία και πλέον έτη ως Δημοτική αρχή του Δήμου Τριφυλίας και να σας ευχηθώ καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας για το καλό του τόπου μας.
Όπως έχετε ενημερωθεί ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Τριφυλίας, όπως έχετε ήδη κάνει και εσείς.
Ως εκ τούτου δεν μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου πλέον από τη θέση του Αντιδημάρχου, θέση στην οποία ορίστηκα με δική σας απόφαση, θέση που εσείς μου εμπιστευτήκατε και την οποία πιστεύω πως τίμησα κατά τη διάρκεια της θητείας μου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και θα είμαι στη διάθεσή σας μέχρι τη λήξη της θητείας μας για να φέρουμε σε πέρας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή που αναλάβαμε κατ΄ εντολή των συνδημοτών μας.
Δεσμεύομαι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με το ίδιο πάθος, προς όφελος όλων των πολιτών. Δύναμη και έμπνευση αντλώ από όλους αυτούς οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν και με βοήθησαν να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας
Σε όλους τους συνδημότες μου που βρεθήκαμε μαζί σ’ αυτή την προσπάθεια, υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα τους με την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα αγωνίζομαι για το Δήμο Τριφυλίας που όλοι θέλουμε.
Τέλος θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. και τους εργαζόμενους στο Δήμο για την καλή και γόνιμη συνεργασία που είχα ως αντιδήμαρχος καθώς και σε όσους μέχρι τώρα με βοήθησαν στην άσκηση των καθηκόντων μου.
Με σεβασμό
ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες