27 Μαΐου 2014

Στάθης Ανδρινόπουλος: Συγχαίρω τον κ. Κατσίβελα για τη νίκη του και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του.


Οι εκλογές τελείωσαν. Ο λαός της Τριφυλίας μίλησε και είναι σεβαστή η απόφασή του.
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, οι συνεργάτες μου και εγώ, όλους του Τριφύλιους, από όλους τους πολιτικούς χώρους που μας ψήφισαν.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας είχε να αντιπαλέψει κομματικούς και προσωπικούς μηχανισμούς και άντεξε.Θα συνεχίσει τον αγώνα του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και στην κοινωνία, για το καλό της Τριφυλίας.
Παραμένουμε ανεξάρτητοι και ακηδεμόνευτοι. ...........

Οι συνυποψήφιοι μας της Ρ.Α.ΚΙ και της Λαϊκής Συσπείρωσης απέδειξαν στις επαναληπτικές εκλογές ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει ήταν η καταμέτρηση των δυνάμεών τους και όχι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοτών. Οι επικεφαλής τους συμπαρασύροντας αρκετούς ψηφοφόρους τους επέλεξαν την εύκολη λύση του λευκού και άκυρου. Βέβαια, αρκετοί ψηφοφόροι των δύο αυτών συνδυασμών σκεφτόμενοι το συμφέρον του Δήμου μας φαίνεται να στήριξαν την προσπάθειά μας. Τα πέντε χρόνια που μεσολαβούν είναι πάρα πολλά για να υποστεί η κοινωνία την ίδια αυτοδιοικητική ομάδα που οι επικεφαλείς της Ρ.Α.ΚΙ και της Λαϊκής Συσπείρωσης κατηγορούσαν συνεχώς. Τα πέντε χρόνια είναι επίσης αρκετός χρόνος για να αποκτήσουν πολιτική ωριμότητα και να αντιληφθούν ότι η ενασχόληση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι καπρίτσιο αλλά σύνεση και ρεαλισμός.
Συγχαίρω τον κ. Κατσίβελα για τη νίκη του και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του. Του εύχομαι επίσης να καταφέρει να αντιπαλέψει τις εσωτερικές συντεχνίες και προσωπικές στρατηγικές και επιδιώξεις, να βελτιώσει τη διοικητική ικανότητα των δημοτικών υπηρεσιών και την καθημερινότητα του πολίτη της Τριφυλίας. Όσα δηλαδή μας οδήγησαν στην απόφασή μας να ξεχωρίσουμε τη θέση μας και να δημιουργήσουμε τον ανεξάρτητο συνδυασμό η «Τριφυλία αλλάΖΕΙ».
Καλή δύναμη σε όλους, η αγάπη μας για την Τριφυλία μας ενώνει.
Ευστάθιος Ανδρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες