27 Μαρτίου 2014

ΑΟ Μιλτιάδης:''Φλερτάρει'' με την άνοδο...

Από του χρόνου,θα υπάρχουν μεν η Α',Β΄και Γ΄τοπική αλλά θα προστεθεί και μία ακόμα η οποία θα λέγεται Α'1 τοπική κατηγορία.Ποιες ομάδες όμως θα ''εγκαινιάσουν'' αυτήν την κατηγορία;;Τι προβλέπει ο κανονισμός της ΕΠΣ για αυτή την κατηγορία;;Σας τα παρουσιάζουμε όλα εδώ!
1) Την Α'1 τοπική κατηγορία θα την απαρτίζουν 14 ομάδες.Οι τρεις που θα ''πέσουν'' από την Α΄τοπική και οι έντεκα που θα ''ανέβουν'' από την Β΄τοπική.Σχετικά με το πόσες θα ανέβουν από τον κάθε όμιλο αυτό θα καθοριστεί πρώτον,από το αν ο Πρωταθλητής της Α΄τοπικής δεν καταφέρει να ανέβει στην Δ΄ Εθνική μέσω μπαράζ και δεύτερον αν θα καταφέρει να μείνει ο Μεσσηνιακός στην Γ' Εθνική.

2) Εκτός από τα παραπάνω υπάρχει και το σενάριο που αναφέρει ότι η ομάδα που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Α΄ ομίλου θα αναμετρηθεί σε αγώνα μπαράζ με αυτόν που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Β' ομίλου.(Υπό προϋποθέσεις!!)Τελικά όποιος καταφέρει και πάρει την άνοδο τότε από τον έναν όμιλο θα ανεβούν 6 ομάδες και από τον άλλον πέντε.

3) ΌΛΑ ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΌΣ  ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.!!

4) Οι ομάδες που μάχονται για την άνοδο στην Α'1 είναι: Ηρακλής Καλαμάτας,Νέος Άρις,Άμφεια,Αστέρας Μικρομάνης,Κεραυνός Καλαμάτας,Αβία,Αίαντας Καλαμάτας,Μιλτιάδης,Πατίστα,Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες