19 Φεβρουαρίου 2014

Σεισμός, σεισμός ήρθε ο γιατρός! Α ρε τι κάνουν οι εκλογές!!!!!!!

Μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε γιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο του χωριού μας. Με νταούλια και βιολιά τον υποδέχτηκαν οι ηλικιωμένοι στην πλατεία του χωριού και τον ανέβασαν στο γιατρείο. Τον κέρασαν καφεδάκι και άρχισε να γράφει φάρμακα και να εξετάζει τον κόσμο. Πολύ καιρό είχε να εμφανιστεί στο χωριό μας και μας έλειψε....
Θυμόμαστε τότε που είχαν αποφασίσει οι υπεύθυνοι να καταργήσουν το Αγροτικό Ιατρείο, τις αντιδράσεις μας και τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων οτι ................
τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα θα έχουμε γιατρό. Τις πρώτες μέρες ερχόταν ο γιατρός και μετά άφαντος.
Έχει ο καιρός γυρίσματα και ευτυχώς έχει και εκλογές, οι οποίες χωρίς καν εμείς να το ζητήσουμε μας φέρνουν γιατρό.

ΥΓ. 1 α!... εκ μέρους των γιαγιάδων του χωριού θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας στείλετε και ένα φυσικοθεραπευτή γιατί πιαστήκανε οι κακομοίρες με τόση υγρασία.

ΥΓ. 2 Επειδή μαθαίνουμε οτι και το Κέντρο Υγείας στους Γαργαλιάνους αναβαθμίζεται θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε επίσης, να βάλετε στην αίθουσα υποδοχής μια τηλεόραση με τα εξής χαρακτηριστικά: 3D LED, Cinema Screen Design, Smart TV, Netcast 3.0, Full Web Browser, DVB-T (Ψηφιακός Δέκτης )με MPEG4, Ανάλυση εικόνας 1920 x 1080, , MCI 800Hz.

1 σχόλιο:

  1. Οι γνωστοί πολιτικάντηδες, μας βλέπουν σαν πραγματικούς ραγιάδες.
    Εμείς πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους να τους πάρουμε με τα κλούβια αυγά όπως τους αξίζει;;;; ΠΟΤΕ; Αμολάνε 2-3 κομματόσκυλα στα καφενεία (με κάποιο αντίτιμο φυσικά...) να κεράσουν καφεδάκια και να κοροϊδέψουν τους αγρότες για ακόμα μια φορά.
    Δεν είναι ώρα τώρα απλώς να αδιαφορούμε για το δούλεμα που μας κάνουν... πρέπει δυναμικά να τους πούμε ότι ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ, ΟΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.
    Μας μοιράζουν ...καθρεφτάκια και εμείς έχουμε δυσκολία να πετάξουμε το ραγιαδισμό από μέσα μας. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες