21 Ιανουαρίου 2014

Άρχισαν οι κινητοποιήσεις των Αγροτών. - Ραντεβού στα καφενεία....

Έφτασε για μια ακόμη φορά ο χειμώνας των κινητοποιήσεων των Αγροτών. Χρόνια τώρα το ίδιο πανηγυράκι, κάθε χρόνο την ίδια εποχή που οι δουλειές στα χωράφια είναι λίγες ( τουλάχιστον για αυτούς της Θεσσαλίας) οι αγρότες μας ξεχύνονται στις Εθνικές οδούς και αναστατώνουν την Ελλάδα. Οι φωστήρες της ενημέρωσης θα καλέσουν τους αγροτοπατέρες στα κανάλια για να τους κατακρεουργήσουν και μόλις τελειώσει όλο αυτό το πανηγύρι, κανείς δεν θα είναι κερδισμένος.Ούτε ο Αγρότης ούτε ο καταναλωτής. Τα ξέρουμε γιατί η εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, αυτό μας δίδαξε.
Το χειρότερο, όμως είναι ότι.................
την αντάρα τη μεγάλη θα την κάνουν οι τζιπάτοι αγρότες, ενώ οι μικροί αγρότες με τα λίγα στρέμματα θα κάθονται στα καφενεία και από την τηλεόραση θα βλέπουν τον απόλυτο εξευτελισμό τους.
Δυστυχώς ούτε και φέτος οι αγρότες θα μπορέσουν να πείσουν την κυβέρνηση και την κοινή γνώμη ότι η αγροτιά χάνετε επειδή η νοοτροπία μας και η νέα φοροεπιδρομή θα εξαφανίσουν ότι καλό θα μπορούσε να δώσει η γη μας στον τόπο αυτό. Αν δεν μπορέσουν να πείσουν τον κόσμο,οι αγρότες, ότι το να προστατευτεί η αγροτιά είναι προς όφελος όλων των Ελλήνων και της Ελλάδας, οι εκτονώσεις τέτοιου τύπου, με τους λίγους στους δρόμους και τους πολλούς στα καφενεία, θα ζημιώνουν παρά θα ενισχύουν την ενότητα και τα δίκαια του αγρότη. και του καταναλωτή- μη το ξεχωρίζουμε-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες