19 Δεκεμβρίου 2013

Αναβαθμίζεται το νοσοκομείο Καλαμάτας!





Προσπάθειες να ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα όλα τα ενταγμένα έργα στο ΕΣΠΑ που αφορούν την ιατροτεχνολογική και ηλεκτρομηχανολογική αναβάθμιση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, καταβάλλονται από το νοσοκομείο της Καλαμάτας.
Η υλοποίηση των έργων αυτών κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική μιας και θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη για το Νοσοκομειακή Μονάδα Καλαμάτας.
Ειδικότερα θα επιτευχθεί σύμφωνα με τις τεχνικο-οικομικές μελέτες μια μείωση των θερινών τιμολογίων της ΔΕΗ (που είναι και τα πλέον υψηλά) κατά περίπου 25% όπως επίσης μια μείωση εξόδων κόστους συντήρησης και βλαβών αφού για μια 10ετία τουλάχιστον θα υπάρχουν σύγχρονα και νέα μηχανήματα αντί πεπαλαιωμένων που παρουσίαζαν βλάβες και πολλά έξοδα επισκευών κάθε χρόνο...............

Με αφορμή τα ανωτέρω ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:
«Καθημερινά με μεθοδικότητα και συντονισμό ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος σχεδιασμός που αφορά την αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας και των δομών ευθύνης του. Πολλοί συνεργάτες μου καθημερινά εργάζονται σκληρά προκειμένου να έχουμε αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά.
Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι».
Εν τωμεταξύ, δημοσιεύεται την Πέμπτη 19.12.2013 στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων ο διεθνής διαγωνισμός που προκηρύσσει το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για την υλοποίηση της ενταγμένης πράξης στο ΕΣΠΑ συνολικού προϋπολογισμού 1.749.398€, για τα παρακάτω τέσσερα υποέργα:
1.Προμήθεια εξοπλισμού Μαγειρείων-Πλυντηρίων 545.013€
2.Προμήθεια εξοπλισμού Μηχανογράφησης 245.262€
3.Προμήθεια συγκροτήματος παραγωγής οξυγόνου 558.400€
4.Προμήθεια εξοπλισμού για αναβάθμιση Η/Μ 400.723€
moriasnow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες