2 Οκτωβρίου 2013

Θετική η παρουσία του Αργυρού στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football league.

  
Aρχή στο πρωτάθλημα της φουτμπώλ λιγκ με καλούς οιωνούς για τον συγχωριανό μας έμπειρο ρέφερυ Παναγιώτη Αργυρό, ο οποίος ήταν Β. Διαιτητή στην κυριακάτικη αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Αχαρναικός-ΠΑΕ Παναιγιάλειος (0-1) και τα πήγε άριστα, κάτι που πιστοποίησε και ο παρατηρητής διαιτησίας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αχαρναικός που έχασε σαν γηπεδούχος  από την ΠΑΕ Παναιγιάλειος και συγχαίρει το διαιτητικό τρίο τα λέει όλα αφού λίγες ομάδες όταν είναι χαμένες προβαίνουν σε μια τέτοια δημόσια τοποθέτηση. Να και η σχετική  ανακοίνωση : "Μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Αχαρναϊκός–Παναιγιάλειος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ κ. Γιώργος Μωυσιάδης, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστεί θερμά τους.........
Διαιτητές κ.κ. Γεώργιο Φουκάκη (Ηρακλείου), Νικόλαο Χαρίτο (Αθηνών), Παναγιώτη Αργυρό (Αθηνών) και Άγγελο Ζαραβίνο (Αθηνών) για την συμμετοχή τους στην αναμέτρηση σήμερα Κυριακή 29-09-13 στο Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών".  
   Επίσης, θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η τρίτη κατά σειρά συμμετοχή του Παναγιώτη για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 και ειδικότερα, την 01-09-2013 έπαιξε στην φιλική αναμέτρηση Φωστήρας-Δόξα Βύρωνα (1-0) στο γήπεδο του Ταύρου και την 15-9-2013 ήταν Β. Διαιτητή στην αναμέτρηση Αστέρας Μαγούλας-Επισκοπή χανίων (2-1) για την πρώτη φάση του κυπέλου Ελλάδος, που διεξάχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας.
   Τέλος, με επιτυχία συμμετείχε στις ετήσιες αθλητικές δοκιμασίες (TEST FIFA) που πραγματοποίησε η ΕΠΟ, στο Δημοτικό Στάδιο Φυλής στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες