8 Οκτωβρίου 2013

Παράδειγμα προς μίμηση είναι οι κάτοικοι του χωριού Καναλουπού...

.....γιατί έχουν αποδείξει σε όλους μας, ότι μονοιασμένοι κάνουν πράγματα για το χωριό τους που οι κακομαθημένες νοοτροπίες των περασμένων χρόνων δεν μας άφηναν όχι μόνο να κάνουμε, μα ούτε να σκεφτούμε ότι μπορούμε να κάνουμε. Στο blog του χωριού και άλλες φορές έχουμε διαβάσει για κοινωφελή έργα που κάνουν οι κάτοικοι με προσωπική εργασία, αγάπη για τον τόπο τους και κυρίως με πνεύμα ομόνοιας. Παράδειγμα προς όλους μας οι κάτοικοι αυτού του χωριού!!!! Να είναι πάντα καλά να μας δείχνουν το δρόμο της εξωστρέφειας, της εξόδου από τον εαυτό μας, και το μεγαλείο της προσφοράς στον τόπο μας.
Δείτε τι αναφέρει το τοπικό Blog...........


Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία πού πήραμε μόνοι μας για την βελτίωση του χωριού μας, αποφασίσαμε να κάνουμε ακόμα κάποια μεγάλα κ’ απαραίτητα έργα.

1) Οι μάντρες στα νεκροταφεία μας με το πέρασμα του χρόνου είχανε υποχωρήσει ενώ σε κάποια σημεία ήτανε έτοιμες να γκρεμιστούνε. Για το λόγο αυτό πήραμε την απόφαση να επισκευαστούνε αμέσως. Φωνάξαμε τον μάστορα (Θεοδωράκης) ο οποίος γκρέμισε την παλιά και έχτισε νέα και γερή και στη συνέχεια τη σοβάτισε. Αξίζει να αναφέρω εδώ ότι το σοβάτισμα σε όλη τη μάντρα στο νεκροταφείο στα αλώνια ο Θεοδωράκης το έκανε δωρεάν.
Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες