26 Αυγούστου 2013

Προπηλάκισαν ελεκτές του ΣΔΟΕ στο Μάραθο. Και τι κατάφεραν;

Την οργισμένη αντίδραση των θαμώνων και άλλων περιοίκων συνάντησαν δύο ελεγκτές του ΣΔΟΕ στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας κατά την έφοδό τους σε καφέ - ουζερί του κεντρικού πεζόδρομου του χωριού.
Οι ελεγκτές, ένας άνδρας και μία γυναίκα, μπήκαν σε καφέ- ουζερί της περιοχής και άρχισαν να ελέγχουν τα χαρτιά και τα βιβλία του καταστήματος.
Θαμώνες, αλλά και πολίτες που έκαναν τη βόλτα τους, άρχισαν να ειρωνεύονται και να φωνάζουν αρνητικά σχόλια προς τους ελεγκτές, οι οποίοι πάντως συνέχισαν τον έλεγχο και μάλιστα εξονυχιστικά επί τρεις ολόκληρες ώρες Τελικά αποχώρησαν από το κατάστημα γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα, αντιμετωπίζοντας βαριές εκφράσεις από κόσμο, που στο μεταξύ είχε συγκεντρωθεί στον πεζόδρομο για να εκφράσει την αντίδραση και τη διαμαρτυρία του.
Κάτοικοι επισημαίνουν ότι η Μαραθόπολη έχει τεθεί έντονα στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, αλλά και του ΙΚΑ, με αλλεπάλληλους ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις φέτος το καλοκαίρι.
Άλλοι πάλι αναφέρουν ότι οι υπερβολικές τιμές ...........
στα καταστήματα της εν λόγω κωμόπολης δεν έχει προηγούμενο και αυτό κάνει τις αρχές να εντατικοποιούν τους ελέγχους τους στα καταστήματα. Ενδεικτικό της κατάστασης αυτής είναι το γεγονός ότι στο κοντινό παραθαλάσσιο χωριό της Γιάλοβας ( που προσφέρει πιο προσιτές τιμές και καλύτερες υπηρεσίες) δεν έπεφτε καρφίτσα όλο το καλοκαίρι ενώ στην Μαραθόπολη περίμεναν τις διακοπές του δεκαπενταύγουστου για να δουν το χωριό με κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες