11 Απριλίου 2013

Κινητοποιήσεις Μηχανικών Τριφυλίας

 Δελτίο Τύπου
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών ελευθέρων επαγγελματιών Τριφυλίας καλεί όλους τους μηχανικούς από την Τριφυλία να παραβρεθούν στη συνέλευση των μηχανικών όλης της Μεσσηνίας, που έχουν καλέσει οι φορείς των μηχανικών στις 12 Απριλίου ημέρα Παρασκευή στις 6μ.μ. στα γραφεία του ΤΕΕ στην Καλαμάτα...............

Η συνέλευση έχει μοναδικό θέμα τη λήψη αποφάσεων για κινητοποιήσεις, με σκοπό την ακύρωση των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών που καλούμαστε να πληρώσουμε, από το Α’ εξάμηνο του 2013. Ήδη το κεντρικό ΤΕΕ έχει ασκήσει προσφυγή στο ΣΤΕ και καλεί τους μηχανικούς να μην πληρώσουν τα φουσκωμένα ειδοποιητήρια.
Συνάδελφοι αύριο θα είναι αργά για όλους μας. Αυτά τα μέτρα, σε συνδυασμό με την αυξημένη φορολογία από το πρώτο ευρώ, την πτώση του κύκλου εργασιών ως αποτέλεσμα της ύφεσης και της αφαίμαξης των εισοδημάτων, θα μας οδηγήσουν σύντομα να κλείσουμε τα γραφεία μας.
Αν το 2012 πολλοί συνάδελφοι είχαμε αυταπάτες ότι θα επιβιώσουμε, το 2013 γίνεται ξεκάθαρο για όλους μας ότι εάν δεν ανατρέψουμε τουλάχιστον τις υπέρογκες αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές των μηχανικών, δεν έχουμε πολύ μέλλον ακόμη στο επάγγελμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες