21 Απριλίου 2013

Πάσχα στα γραφικά χωριά της Μεσσηνίας

Εθιμα και παραδόσεις αναβιώνουν και φέτος το Πάσχα στη Μεσσηνία, στις πόλεις και στα γραφικά χωριά, αλλά και στην Costa Navarino, όπου αντλώντας έμπνευση από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν το πνεύμα των Άγιων Ημερών.
Και φέτος στο επίκεντρο των εορταστικών εκδηλώσεων, βρίσκονται το The Westin Resort, Costa Navarino και το  The Romanos, a Luxury Collection Resort. Τα δυο ξενοδοχεία δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους, να ζήσουν το πασχαλινό κλίμα σε συνδυασμό με την αυθεντική πολυτέλεια.
Από την Μεγάλη Πέμπτη ως και το Μεγάλο Σάββατο, έχουν προγραμματιστεί πλήθος εκδηλώσεων, ώστε να ικανοποιηθούν και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες του ξενοδοχείου................

Φέτος μάλιστα, διοργανώνεται για πρώτη φορά, το «Πασχαλινό Πανηγύρι» στις 2 Μαΐου, με ποικίλες δραστηριότητες, (θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, σόου μάγων αλλά και διάφορα πασχαλινά παιχνίδια).
Τέλος την Μεγάλη Παρασκευή όλοι μπορούν να βοηθήσουν στο στολισμό του επιταφίου ενώ το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ύστερα από την αναστάσιμη λειτουργία θα ακολουθήσει εορταστικό δείπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες