22 Ιανουαρίου 2013

Βιολογική Γεωργία με ενστάσεις και διακοπή εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών


1) Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  της Π.Ε Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί στους Δήμους της περιοχής μας οι καταστάσεις με τους καταρχήν δικαιούχους και τους απορριπτόμενους της  Δράσης  1.1 Βιολογική Γεωργία, τόσο για όσους υπέβαλλαν αίτηση για ένταξη την Διετή Παράταση, όσο και για την Νέα Πενταετία.
       Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις κατά των προσωρινών αυτών αποτελεσμάτων από τη Δευτέρα 21-1-2013 και μέχρι  την Τρίτη 29-1-2013  στα .................
γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  της Π.Ε Μεσσηνίας, Διοικητήριο- Καλαμάτα,  τηλ 27213-61205.  

                                                                 


2) Από τη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο προσαρμογής του μηχανογραφικού συστήματος του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών & Δικτύων στα νέα δεδομένα, λόγω πολλών και σημαντικών αλλαγών στη διαδικασία εκπαίδευσης και εξέτασης των υποψηφίων οδηγών, θα διακοπεί η λειτουργία του συστήματος αυτού, τουλάχιστον από 21-01-2013 έως και 25-01-2013.
Ως εκ τούτου, δε θα πραγματοποιηθούν οι θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων,  μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων στην εν λόγω χρονική διάρκεια, έως ότου ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες ενέργειες μετάπτωσης από το υφιστάμενο στο νέο καθεστώς.
                                                                           Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες