1 Νοεμβρίου 2012

Με τηλεφωνήματα σε βουλευτές, υπουργούς αλλά και πολιτικές απειλές, εκτος ΕΟΠΥΥ οι δημοσιογράφοι...( μούγκα οι bloggers)

Τελικά στο επίμαχο άρθρο για την υπαγωγή των δημοσιογράφων στον ΕΟΠΥΥ που καταψηφίσθηκε από την βουλή εντάσσονταν εκτός των δημοσιογράφων και τα άλλα ... ευγενή ταμεία των πολιτικών μηχανικών, των δικηγόρων, των γιατρών, και των τραπεζικών υπαλλήλων!
Της καταψήφισης είχε προηγηθεί ένα απίστευτο παρασκήνιο πιέσεων και προσπαθειών να αποσύρει ο υπουργός την τροπολογία. Από χθες το βράδυ που κατατέθηκε αιφνιδιαστικά ξεσηκώθηκαν όλα τα συνδικαλιστικά όργανα των συγκεκριμένων ταμείων τα οποία με παραστάσεις τους στη Βουλή, τηλεφωνήματα σε βουλευτές και υπουργούς αλλά και πολιτικές απειλές είτε ζητούσαν από τον κ. Στουρνάρα να κάνει πίσω είτε καλούσαν τους βουλευτές να καταψηφίσουν..................

Αναμένεται πάντως με την πρώτη ευκαιρία το νομοσχέδιο να ξανακατατεθεί μιας και δεν μπορεί πλέον υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες να λειτουργούν οι συντεχνίες σε βάρος των υπολοίπων.
newsnow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες