16 Μαΐου 2012

Ο 18ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας στο Δήμο Πύλου-Νέστορος!!!

102 αθλητές, 17 ομάδες από Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία, δημοσιογράφοι, εθελοντές, φωτογράφοι, τηλεοπτικά δίκτυα από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν ραντεβού στον Δήμο Πύλου-Νέστορος την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012.
Ο 18ος Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας είναι και φέτος γεγονός. Παρά τη δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία, την οποία βιώνει η χώρα μας, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια μιας και η συγκεκριμένη διοργάνωση συνεισφέρει με τον καλύτερο τρόπο στη διεθνή προβολή της χώρας μας.
Την 3η ημέρα οι αθλητές θα διασχίσουν............................
τον Δήμο Πύλου Νέστορος, ακολουθώντας τη διαδρομή Κορώνη- Φοινικούντα- Μεθώνη, τερματισμός και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην Πύλο όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής στους νικητές του 3ου ΕΤΑΠ, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, στις 14:00.
Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος κ. Δημήτριος Π. Καφαντάρης, θερμός υποστηρικτής του ποδηλατικού γύρου και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε άψογη και διαρκή συνεργασία με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αθλητές και όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι δημότες να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό θέαμα.
Τόσο οι παρευρισκόμενοι όσο και οι λάτρεις της ποδηλασίας θα απολαύσουν τα μοναδικής ομορφιάς τοπία του Δήμου, μέσω της ζωντανής τηλεοπτικής κάλυψης.
Παράλληλα με την επαγγελματική ποδηλατοδρομία, θα διεξαχθεί και λαϊκή ποδηλατοδρομία στη Μεθώνη. Η ώρα έναρξης είναι 11:00 και το σημείο εκκίνησης το πρώην Δημαρχείο Μεθώνης. Μετά το τέλος του λαϊκού ποδηλατικού αγώνα η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα κληρώσει ένα ολοκαίνουριο ποδήλατο.
πηγή: Best tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες