13 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία ο Δ. Λίτσας

Εστω και κάπως καθυστερημένα ξεκίνησε το... τρέξιμο για τον Μιλτιάδη, μιας και ξεκίνησε η προετοιμασία και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.
Η ομάδα του Πύργου θα συμμετάσχει τη φετινή περίοδο στο άγνωστο γι‘ αυτήν πρωτάθλημα της Β‘ τοπικής και θα προσπαθήσει να κάνει μία αξιόλογη πορεία. Οι λιγοστοί παράγοντες που έχουν μείνει ενεργοί έβαλαν και πάλι πλάτη και κατέβασαν την ομάδα, παρότι τα προβλήματα ήταν και είναι μεγάλα.
Στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε για μία ακόμη χρονιά ο Δημήτρης Λίτσας, που τα τρία προηγούμενα χρόνια έκανε........
εξαιρετική δουλειά στην Α‘ τοπική. Ο 30χρονος προπονητής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής και θα είναι από τους λίγους έμπειρους παίκτες του Μιλτιάδη τη φετινή περίοδο. Οι “μελανόλευκοι“ θα στηριχθούν στους αρκετούς νεαρούς παίκτες που διαθέτουν, οι οποίοι έχουν παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση την τελευταία τριετία. Στο ρόστερ είναι περίπου 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Στυλιανός Διαμαντόπουλος που έμεινε τελικά στην ομάδα παρότι εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Εράνη με την Κυπαρισσία, ενώ συμμετείχε για μεγάλο διάστημα και στην προετοιμασία της φιλιατρινής ομάδας. Επίσης αποκτήθηκε ο έμπειρος αμυντικός Τάσος Λακριντής που πέρυσι έπαιζε στο Χατζή και έχει αγωνιστεί πριν τρία χρόνια στον Μιλτιάδη. Ακόμη επέστρεψε από τον δανεισμό του στο Χατζή ο νεαρός μεσοαμυντικός Αντώνης Στασινόπουλος και ύστερα από πολλά χρόνια ενεργοποιήθηκε ο αδερφός του Κώστας Στασινόπουλος που είναι τερματοφύλακας.
Τέλος, να σημειώσουμε πως ο Κώστας Βαβουλέας δόθηκε με μεταγραφή στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας και ο Βασίλης Ρηγόπουλος στη Στενωσιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες