24 Ιουνίου 2011

Μην αγχώνεστε! Απλά αδυνατίστε!

Το άγχος και οι στεναχώριες μπορούν να καταστρέψουν οποιαδήποτε καλή διάθεση έχετε να κάνετε καλό στον εαυτό σας και τη διατροφή σας. Αν προσπαθείτε να κάνετε δίαιτα και δεν τα καταφέρνετε, ίσως ο βασικός παράγοντας να είναι το στρες. Αποδεσμευτείτε από αυτό και αμέσως θα δείτε αποτελέσματα.

1. Μιλήστε για τα προβλήματα και τις έγνοιες σας στους φίλους σας, τον σύζυγό σας ή επισκεφθείτε έναν ψυχολόγο. Η λύση βρίσκεται στην αντιμετώπιση και όχι στον στρουθοκαμηλισμό.
2. Αφεθείτε στο γέλιο και την ξεγνοιασιά. Απολαύστε την παρέα θετικών ανθρώπων και γελάστε μέχρι δακρύων. Διαβάστε comics, δείτε κωμωδίες και χαλαρώστε με ευχάριστες δραστηριότητες.
3. Αφεθείτε και στο......
 κλάμα. Μη καταπιέζετε την ανθρώπινη ανάγκη σας να εξωτερικεύσετε τον πόνο. Ειδικά οι γυναίκες έχουν απενοχοποιήσει το κλάμα, κάτι που κάνει καλό στην υγεία τους, μιας και οι στρεσογόνες ουσίες βρίσκουν μια υγρή.. διέξοδο.
4. Βάλτε στη διατροφή σας περισσότερες φυτικές ίνες έτσι ώστε ο μεταβολισμός σας να είναι σωστά ενεργοποιημένος και όχι όποτε το θυμηθεί. Αμύγδαλα, φρούτα και λαχανικά ας μπούνε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, θα αδυνατήσετε και θα αποκτήσετε περισσότερο sexy αυτοπεποίθηση
5. Πιστέψτε ότι θα πετύχετε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ότι η υγεία σας είναι πάνω από όλα και πως η σωστή διατροφή είναι ένα μεγάλο κομμάτι της. Πιστέψτε ότι όλα είναι στο χέρι σας και απλά ακολουθήστε τον δρόμο της επιτυχίας και της υγείας
πηγή Best tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες