10 Ιουνίου 2011

¨Ξεκατινιάσματα κορυφής¨ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Μεσσηνίας


Κόντρα κορυφής σε δύο από τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Μεσσηνίας έχει ξεσπάσει  εδώ και λίγα 24ωρα ή καλύτερα έχει δημοσιοποιηθεί εδώ και λίγα 24ωρα. Πρόκειται για την εφημερίδα της Καλαμάτας Ελευθερία και τον τηλεοπτικό σταθμό Best. Κυκλοφορεί πάντως η φήμη ότι η κόντρα υπήρχε πολύ καιρό μεταξύ των δυο ιδιοκτητών των δυο αυτών μέσων. Σήμερα μάλιστα μπαίνει στο χορό και η Εφημερίδα Φωνή.
Το καλό όμως της υπόθεσης είναι ότι πέφτει τέτοιο ξεκατίνιασμα που δεν έχει προηγούμενο. Ας δούμε όμως πως ξεκίνησαν οι κόντρες δημοσίως. 
Η εφημερίδα Ελευθερία έκανε έναν απολογισμό των εσόδων της τον οποίο και δημοσιοποίησε στο χθεσινό της φύλλο στη σελίδα 8, στο τέλος όμως έκανε και το πιο κάτω σχόλιο:
Tο σύστημα “ΤσαΜπέ“.
Σχόλιο δέκα αράδων στάθηκε.....
αρκετό να ξεπετάξει το σύστημα “ΤσαΜπέ“. Ο ένας άρχισε να “γαβγίζει“ και ο άλλος να… μεταφράζει. Αντί να κοιτάξουν ότι βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, το
παίζουν νοματαίοι ξεχνώντας την σοφή λαϊκή παροιμία “βάζει και η μυλωνού τον άνδρα της με τους πραματευτάδες“. Δυστυχώς γι‘ αυτούς τα πράγματα στριμώχθηκαν και τα περιθώρια να ζουν με κρατικό χρήμα είναι μηδαμινά. Ας συνέλθουν, ας αφήσουν το καμποϊλίκι και ας δουλέψουν όπως όλοι οι συνειδητοί Ελληνες. Ισως έτσι να επιζήσουν. Διότι: - Δεν θα μπορέσει να τους σώσει ο Σαμαράς στο όνομα του οποίου κινούνται και δρουν, ούτε αν και όταν γίνει πρωθυπουργός. - Δεν θα μπορέσει να τους σώσει ο Κουσελάς προωθώντας εγκρίσεις της “αίτησης θεραπείας”. - Δεν θα μπορέσει φυσικά να τους σώσει ο Δράκος γιατί παρά τα κολλητηλίκια όχι μόνο δεν μπόρεσαν να τον κάνουν περιφερειάρχη, αλλά αφού έχασε, αυτοί πέρασαν στο απέναντι πεζοδρόμιο. - Δεν θα μπορέσει να τους σώσει ούτε ο μέγας Πέτρος της Τρίπολης που σπεύσανε να προσκυνήσουνε, γιατί αυτός σύντομα θα ψάχνει να βρει ποιος θα τον σώσει. Ασε που με τις θρασύτατες παρεμβάσεις του στην αγορά της ενημέρωσης δεν αποκλείεται να έχει την τύχη του Ψωμιάδη. - Δεν θα μπορεί να τους παρέχει ασυλία κανένας δήμαρχος γιατί στο τέλος θα φάει ξύλο από αυτούς που πληρώνουν το νοίκι τους και εξαγριώνονται από τους τρακαδόρους. Αυτά τα λίγα σαν φάρμακο στην παράκρουση. Και πολλά ήταν. Γιατί όλα τα γνωρίζει ο κόσμος.

Και στο τέλος του δημοσιεύματος για την οικονομική κατάσταση της εφημερίδας προσθέτει:

...Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία ορισμένοι προσπαθούν να διαστρέψουν. Η ανοχή όμως έχει τελειώσει και το παραμύθι δεν έχει δράκο. Εννοείται ότι συζήτηση δεν πρόκειται να ανοίξουμε με κανέναν από εκείνους που χρωστούν σε Εφορία, ΙΚΑ, εργαζόμενους, ενοίκια ακόμα και... της Μιχαλούς. Αυτοί μπορούν να συναγελάζονται με τους πολιτικούς οι οποίοι σπεύδουν να ανταποδώσουν την υποστήριξη τροφοδοτώντας ένα κύκλωμα διαπλοκής. Ο καθένας λοιπόν ας φέρει τα χαρτιά του στο φως της δημοσιότητας με την υπογραφή του λογιστή του και μετά συζητούμε για να δούμε ποια είναι η πραγματική κατάσταση στο χώρο της ενημέρωσης, ποια είναι τα έσοδα και έξοδα της κάθε επιχείρησης, πώς διαρθρώνονται με βάση τις πωλήσεις και τα πληρωμένα του Δημοσίου και ποια είναι η συμβολή του στην τοπική κοινωνία και οικονομία.
 
 Τι το ήθελε; Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγες ώρες από την κυκλοφορία του φύλλου της εφημερίδας και απαντάει το best  μέσω της ηλεκτρονικής του σελίδας:


Για ακόμα μια φορά έδειξες την γύμνια σου παρουσιάζοντας τις αναλυτικές καταχωρήσεις των εφημερίδων(και κάποτε έλεγες για τον συχωρεμένο τον Αποστολάκη) καταδεικνύοντας περίτρανα το ότι είσαι συνέχεια με ένα υποδεκάμετρο και μετράς κάθε μέρα όπως είναι είδη γνωστό αλλά και ανάλογα με την χρονική περίοδο με αυτόν που είναι στην εξουσία πως του συμπεριφέρεσαι λόγο καταχωρήσεων… δηλαδή είσαι «εκβιαστάκος»
Ρε κουκουλοφόρε κομπλεξικέ που μάλλον είσαι πίσω από κάθε καταγγελία σε ΙΚΑ κλπ που χρωστώ , εγώ ποτέ δεν αρνήθηκα ότι χρωστώ όπως και πολλοί επαγγελματίες σε όλη την Μεσσηνία και σε όλη την χώρα που κάνουν τον αγώνα τους, ενώ εσύ δεν χρωστάς παρότι τα ΜΜΕ αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα και ιδιαίτερα τέτοια εποχή. Το καυχιέσαι και καλά κάνεις και ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματα του μεγάλε «πραματευτή»
Ρε κομπλεξικέ καταδότη πολιτικών και μη, σε ενημερώνω ότι εγώ δεν έγινα γνωστός από το Σαμαρά και όλο το πολιτικό σύστημα αλλά από την σκληρή δουλειά μου ξεκινώντας σαν σερβιτόρος κάτι που είμαι υπερήφανος, ενώ εσύ έγινες από αυτούς που τώρα βρίζεις σαν αχάριστος!! που είσαι.
Εγώ ρε κομπλεξικέ δεν έφαγα τα λεφτά κανενός χρωστάω δεν το αρνήθηκα σε κανέναν και κάνω αγώνα να τα δώσω σε όλους, μεταξύ αυτών και σε εσένα, από διαφημίσεις που έβαζα.
Ρε κουκουλοφόρε κομπλεξικέ δεν έφαγες τα λεφτά των φίλων σου στο ΝΕΤ που τους εκμεταλλεύτηκες, τους έβαλες στο λούκι και μετά το πούλησες στο Παπαδόπουλο και την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια... τσεπώνοντας και λεφτά χωρίς να έχεις βάλει μία.
Τον Παπαδόπουλο που τον παρακάλαγες και σε έσωσε! τότε αγοράζοντας το ΝΕΤ ρε αχάριστε δεν το ξευτίλισες μετά; και από την αγανάκτηση του πήγε ο άνθρωπος και αγόρασε την ΣΗΜΑΙΑ τότε;
Τέλος όσον αφορά τα στοιχεία που δημοσιεύεις για τις τηλεοπτικές παραγωγές που κάνει η εταιρία του παιδιού μου ρε κομπλεξικέ , σου λέω όπως ξέρουν όλοι, ότι τις δουλειές αυτές που έχουμε πάρει τις κάνουμε άψογα σε όλη την Ελλάδα και με το μικρότερο κόστος από όλους τους συναδέλφους στο χώρο. Σου υπενθυμίζω για μια ακόμα φορά βγάλε την ρόμπα σου.. να δεις τη γίνετε γύρω σου είναι κρίμα τις εμμονές σου να τις πληρώνουν όσοι είναι δίπλα σου
Όσον αφορά τα παρακάλια ποιος τα κάνει για να σωθεί σε παραπέμπω σε μερικά δικά σου όπως, στον Τάκη Παπαδόπουλο που τον είχες ξευτιλίσει και μετά ζητούσες συγγνώμη, τα παιδιά του συγχωρεμένου Σκούρα , πρόσφατα στον Νίκα και τώρα μάλλον είσαι έτοιμος γονατιστός για τον άντρα της Ντίνας Νικολάκου.
Ξύπνα! Ποτέ δεν είναι αργά.. ξευτιλίστηκες δεν το βλέπεις.
Απ΄οτι φαίνεται θα υπάρξει και συνέχεια στην κόντρα. Το που θα φτάσει θα δούμε...
Δείτε και τα τελευταία best-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες