10 Μαΐου 2011

Αρχίζει σήμερα η Απογραφή. Ποιοί είναι οι απογραφείς στο χωριό μας.

Η 29η απογραφή από συστάσεως του ελληνικού κράτους είναι η πρώτη που θα διενεργηθεί εντός 15 ημερών και όχι μιας ημέρας, όπως γινόταν έως και το 2001, συντελώντας σε ποιοτικά καλύτερα στοιχεία και στην όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται αποτύπωση της εικόνας της χώρας. Όλες αυτές τις μέρες οι απογραφείς θα περάσουν από τα σπίτια μας και θα μας κάνουν διάφορες ερωτήσεις όπως: Η περίοδος κατασκευής και το εμβαδόν της κατοικίας είναι πληροφορίες που καλό είναι να ανασύρουν από συρτάρια ή... τη μνήμη τους οι γνωρίζοντες τα στοιχεία. Αυτή τη φορά, θα γίνουν ερωτήσεις για........
 την πρόσβαση στο Ίντερνετ, άλλες που αφορούν στην κύρια πηγή ενέργειας της οικίας -ηλιακή, φυσικό αέριο, βιομάζα- τον αριθμό αυτοκινήτων και θέσεων στάθμευσης και την ανακύκλωση των οικιακών απορριμμάτων.
Οι απογραφείς που θα περάσουν από τα σπίτια του χωριού μας είναι συγχωριανοί μας και γνωστοί μας. ( Γι αυτό μην σας πει κάποιος άγνωστος ότι ήρθε για απογραφή.... κάτι άλλο έχει στο νου του......). Τους μόνους που θα δεχθείτε σαν απογραφείς είναι οι: Βούλα Νικητοπούλου, Χρηστος Πολυχρονόπουλος και Γιωργος Καλογεροπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες