2 Φεβρουαρίου 2011

Eπιδείνωση του καιρού.

Χιονόπτωση εκδηλώνεται από τις 3.30 το μεσημέρι σε όλη την ορεινή κεντρική Πελοπόννησο κι όσο περνά η ώρα γίνεται όλο και πιο έντονη. Οι δρόμοι σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιφέρειας Πελοποννήσου είναι ανοικτοί. Συνεργεία εκχιονισμού της ΔΕΣΕ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Δήμων και της κοινοπραξίας Μορέας, βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

Οι αρχές συνιστούν στους διερχόμενους οδηγούς, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, για να τις χρησιμοποιήσουν αν παραστεί ανάγκη.
Τέλος, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες της Πέμπτης στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τη δυτική Κρήτη, τις δυτικές Κυκλάδες, βαθμιαία στην ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανόμενης της Αττικής), την Εύβοια (κυρίως τη νότια), τις υπόλοιπες Κυκλάδες και την υπόλοιπη Κρήτη και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα).

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Πελοποννήσου και πρόσκαιρα της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Από το βράδυ παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.
Βαθμιαία ενίσχυση των ανέμων στα ανατολικά που θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.
πηγή: Μeteo news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες