20 Ιανουαρίου 2011

Natura na fygoume ...

Χάνουν και την τελευταία ευκαιρία δεκάδες ιδιοκτήτες εκτάσεων στον Δήμο Πύλου – Νέστορος αν περάσουν οι ρυθμίσεις που προβλέπει στο νομοσχέδιο που καταθέτει σήμερα στη βουλή η κα Μπιρμπίλη.Πρόκειται για νομοσχέδιο που περιορίζει τις δυνατότητες δόμησης μέσα σε προστατευόμενες περιοχές. 
Για πλειονότητα των οικοπέδων προβλέπεται να φτάσει στα 10 στρέμματα αντί των 4 που είναι σήμερα. Ο Δήμαρχος Πύλου –Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου τέθηκε το θέμα δήλωσε ότι πως ο ίδιος όσο και οι δημότες βρίσκονται σε επαγρύπνηση για να αποτρέψουν μια τέτοια εξέλιξη.Στο μεταξύ .... Ανταρσία απειλούν βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που στέλνουν μήνυμα να γίνουν αλλαγές γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να το ψηφίσουν.
http://pylos-navarino.blogspot.com 

1 σχόλιο:

  1. Από τον τίτλο που έβαλαν και μόνο, καταλαβαίνει κανείς από τι ...υψηλές ευαισθησίες για τη φύση διακατέχονται οι κατά τα άλλα συμπαθείς συνάδελφοι του "Pylos-Navarino"! Λες και είναι θέματα αυτά να κάνουμε χιουμοράκι. Θέλουμε κι' άλλη δόμηση εμείς οι homo sapiens δεν μας φτάνει που καβαλήσαμε όλους τους λόφους και τις παραλίες της χώρας μας και όπου και να "κοιτάξουμε η Ελλάδα μας πληγώνει" για να παραφράσω και τον ποιητή μας, θέλουμε κι΄άλλο μπετό κι' άλλο κι΄άλλο και το έρημο το περιβάλλον να πάει να γ... και νομίζουμε ότι θα ζήσουμε μετά εμείς οι έξυπνοι, κούνα που μας κούναγε. Ξεχάσαμε τόσο γρήγορα την πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την Πελοπόννησο πριν 3 χρόνια και θέλουμε να βαυκαλιζόμαστε ότι τάχα μου κάποιοι φταίγανε για τίς φωτιές και ότι κάποιοι τις βάλανε και δεν βλέπουμε την κλιματική αλλαγή που όλο και γίνεται πιο απειλητική, δεν βλέπουμε ότι κοντεύει να συμπληρώσει τα 10 χρόνια ο Ταϋγετος χωρίς χιόνια, ο Ταϋγετος που ήτανε κάτασπρος μέχρι τον Αύγουστο. Και οδυρόμαστε και εμείς γιατί οι βουλευτές του Πασόκ θέλουνε δόμηση για να ικανοποιήσουν τους ψηφοφόρους τους ...και τελικά το πέτυχαν όπως πετύχανε τόσα και τόσα όλα αυτά τα χρόνια που μας έφεραν μέχρι εδώ και ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΟΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ 4 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΤΟΥΡΑ!!!
    Δυστυχώς "ο Εφιάλτης φάνηκε και οι Μήδοι επιτέλους θα διαβούνε"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες