26 Ιανουαρίου 2011

Γ Καραμπάτος: Οι προσωπικές και επιχειρηματικές του διαδρομές και επιλογές άνοιξαν νέους δρόμους και έθεσαν τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον της Μεσσηνίας

Η επιχειρηματική κοινότητα της Μεσσηνίας θρηνεί την απώλεια του Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, του αναντικατάστατου φίλου, του λαμπρού συμπατριώτη, του υποδειγματικού επιχειρηματία ο οποίος έκανε στόχο ζωής την ευημερία της Μεσσηνίας και απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τη γενέτειρα γη.
Ήταν και θα παραμείνει ξεχωριστός για το λαμπρό παράδειγμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που έδωσε, για τη σεμνότητα του χαρακτήρα του, για τη παραδειγματική πορεία του ως πολίτη της κοινωνία μας και ως οικογενειάρχη.
Έφυγε, αλλά οι προσωπικές και επιχειρηματικές του διαδρομές και επιλογές άνοιξαν νέους δρόμους και έθεσαν τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον της Μεσσηνίας και των ανθρώπων της, γι’ αυτό και θα συνεχίσει να πορεύεται δίπλα μας και να «ζει» ανάμεσα μας.
Η Διοικούσα Επιτροπή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κι εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Γιώργος Καραμπάτος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες