23 Ιανουαρίου 2011

Δήμος Τριφυλίας: Η δημιουργία νέων οικισμών στην Εκτελεστική Επιτροπή

Η πρόταση δημιουργίας νέων οικισμών ή επέκτασης των υπαρχόντων απασχόλησε κατά κύριο λόγο την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας που συνεδρίασε την Τετάρτη το απόγευμα στους Γαργαλιάνους.
Αυτό που αποφασίστηκε από το δήμαρχο Κώστα Κόλλια και τους αντιδημάρχους είναι να κληθούν άμεσα όλα τα τοπικά συμβούλια του δήμου, σε διάστημα μιας εβδομάδας, ώστε να καταθέσουν προτάσεις εάν υπάρχουν ζητήματα επέκτασης οικισμών ή δημιουργίας νέων. Σκοπός είναι να διαμορφωθούν άμεσα οι προτάσεις του δήμου, αφού μέσω και της γενικής απογραφής που θα γίνει από τη Στατιστική Υπηρεσία, υπάρχει προεδρικό διάταγμα που δίνει αυτή τη δυνατότητα - εφόσον βέβαια πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις.
Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού του Δήμου Τριφυλίας. Ο κ. Κόλλιας ζήτησε από τους αντιδημάρχους να γίνει η απαραίτητη προεργασία για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος αλλά και του Οργανισμού εσωτερικής λειτουργίας - προκειμένου ο τελευταίος να είναι έτοιμος νωρίτερα από την προθεσμία μέχρι τέλος Ιουνίου που δίνει ο νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες