20 Δεκεμβρίου 2010

Σύντομες ειδήσεις και άλλα....

  • Σήμερα Δευτέρα 20/12/2010 θα γίνει η ορκωμοσία του εκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας στο δημοτικό κατάστημα της έδρας του Δήμου, στην Κυπαρισσία στις 7.00 το βράδυ. Η ορκωμοσία είναι ανοικτή στο κοινό και θα μεταδοθεί από το Ράδιο Νίκη.
  • Η ΜΕΣΗ τιμή της αμόλυβδης βενζίνης κινείται πλέον σε πολύ υψηλά επίπεδα στη χώρα μας. Παραμονές εορτών διαμορφώθηκε στο 1,60 ευρώ το λίτρο, τιμή που είναι και η υψηλότερη στην Ευρώπη αλλά και, ιστορικά, στην Ελλάδα. ΣΕ περισσότερους από 20 νομούς η τιμή εκτινάσσεται έως και στο 1,70 ευρώ το λίτρο! 
  • Συγκεκριμένες ημέρες για την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Παραδείσια – Τσακώνα έδωσε στη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλου, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ι. Μαγκριώτης. Ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι έως τις 28 Οκτωβρίου του 2011 θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα του δρόμου, συμπεριλαμβανομένης και της γέφυρας Τ4, ενώ το υπόλοιπο τμήμα θα κυκλοφορεί, με μια μικρή παράκαμψη στο σημείο της κατολίσθησης, από τον Απρίλιο. 
 
 
  • Επιστρέφονται οι πινακίδες καθώς και οι άδειες κυκλοφορίας και ικανότητας των οδηγών αυτοκινήτων που αφαιρέθηκαν Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται καθόλη τη διάρκεια των εορτών, προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις μετακινήσεις του, ενόψει των γιορτινών ημερών.
  • Την ίδια τακτικη μ'εκείνη του Νίκου Νιόπλια θ'ακολουθήσει ο Νίκος Πατέρας μετά τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις που έχει ο Παναθηναϊκός. Η ήττα από τον Ο.Βόλου , ξεχείλισε το ποτήρι, με τον πρόεδρο του ΠΑΟ να σκέφτεται την παραίτησή του από την πράσινη ΠΑΕ. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η τακτική είναι γνωστή σε πρόεδρο και προπονητή . Υποβάλλουν την παραίτησή τους μέχρι να τους παρακαλέσουν να την αποσύρουν....  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες