3 Δεκεμβρίου 2010

Τάκης Αργυρός: Μόνο οι Παοκτζήδες κάνουν εξέδρα!!!!!

Στο γήπεδο της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Τάκης ο Αργυρός την Κυριακή  το απόγευμα ως βοηθός διαιτητή στο παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του Πάοκ και του Ατρόμητου Αθηνών, για την 12η αγωνιστική της superleague, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να χάνει, μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που τα είχε όλα, με αποτέλεσμα 1-0.
Σε συζητησή μας με τον Τάκη, μας είπε οτι αυτό που τον εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 25.000 χιλιάδες περίπου φίλαθλοι του Πάοκ, δίνοντας με την παρουσία τους βροντερό παρόν και υποστηρίζοντας την μεγάλη τους αγάπη. Σε ότι αφορά το παιχνίδι πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν τόσο από το γήπεδο όσο και από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA, το οποίο μετέδωσε ζωντανά.
Ο Παναγιώτης είχε να διαχειρισθεί δύσκολες φάσεις, πήρε τις σωστές αποφάσεις και η συνολική του παρουσία ήταν θετική όπως και στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Αστέρα Τρίπολης που διεξάχθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου το προηγούμενο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες