18 Οκτωβρίου 2010

Τάσος Αυρηλιώνης: Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου ή Μπραχάμι

Άλλος ένας συγχωριανός μας στον αγώνα των δημοτικών εκλογών ως υποψήφιος δήμαρχος κατεβαίνει αυτή την φορά όχι στον Δήμο Τριφυλίας, αλλά στον δήμο Αγίου Δημητρίου ( Μπραχάμι ) στην Αθήνα. Πρόκειται για τον πολύ γνωστό σε όλους μας Τάσο Αυρηλιώνη (από την φώτο όλοι θα τον ξεχωρίσετε από τον άλλο Τάσο).
Ένας άνθρωπος με πάθος για τον τόπο του μα πιο πολύ για τον τόπο που διαμένει. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι όταν τα καλοκαίρια κατεβαίνει στο χωρίο της καταγωγής του αυτός δεν ξεχνάει το Μπραχάμι και στα πηγαδάκια των Καφενείων συνεχίζει να συζητάει για τα προβλήματα του Μπραχαμίου και τις λύσεις τους. Αγαπάει τον τόπο καταγωγής του αλλά πιο πολύ φαίνεται ότι αγαπάει τον τόπο που διαμένει. Βέβαια εμάς μας ενοχλεί λίγο που ένας τόσο δυναμικός και καλός επιστήμονας  όπως είναι ο Τάσος, ασχολείται πιο πολύ με άλλο τόπο εκτός από τον δικό μας, αλλά αυτό είναι μια επιλογή που πρέπει να είναι σεβαστή από ολους.
Απο την σελίδα μας θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και να διαβεβαιώσουμε τους Μπραχαμιώτες ότι η επιλογή του ως δημάρχου μόνο οφέλη μπορεί να έχει για το δήμο του Αγίου Δημητρίου.
Για την σελίδα του  πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες