20 Οκτωβρίου 2010

Μάρθα Μάρθα, μεριμνάς και τυρβάζη περί πολλά, ενός δέ εστι χρεία.

Τελικά η Μάρθα την έκανε ''με ελαφρά πηδηματάκια'' από την μάχη των εκλογών και δεν κατέθεσε συνδυασμό στο πρωτοδικείο, όπως προβλεπόταν μέχρι την περασμένη Κυριακή. Τζάμπα ο ντόρος  και η αναστάτωση που προκλήθηκε στους συνυποψήφιους δημάρχους και ιδιαίτερα στο στρατόπεδο του Σωτηρόπουλου. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι  για κάποιες κόντρες που είχαν δημιουργηθεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Άλλοι μιλάνε για  προσωπική κόντρα της Μάρθας με τον Σωτηρόπουλο. Την πραγματική αλήθεια όμως μόνο η Μάρθα την γνωρίζει και καλό είναι να μας την πει και εμάς για να ξέρουμε τι συμβαίνει στην Τριφυλία και τι παιχνίδια παίζονται στην δημιουργία του νέου δήμου. Επειδή ασχοληθήκαμε από αυτήν την σελίδα με την ανακοίνωση του συνδυασμού που Θα... δημιουργούσε ενώ δεν βάζουμε ποτέ πολιτικά θέματα εκτός αν έχουν το άρωμα του χωριού μας γι αυτό γράφουμε σήμερα και την εξέλιξη που είχε η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ. Άλλωστε τα δημοσίως πραττόμενα δημοσίως κρίνονται.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε-η,δεν ηθελε η Μαρθα να δημιουργηση προβλημα στο ΠΑΣΟΚ ισα ισα που ηθελε να τον βοηθηηση τον Μιμη γι αυτο εψαχνε υποψηφιους μον απο τον χωρο τησ ΝΔ και μαλιστα παρακαλουσε κομματικα στελεχη οπως ειμαι σε θεση να γνωριζω.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ/ Επειδη ο Μιμακος δεν εβρισκε υποψηφιους και το γατονι ο Κολλιας ειχε ετοιμο το ψηφοδελτιο αλλα για λογους σκοπιμοτητας δεν το ειχε ανακοινωση,επιστρατευτητηκε η Μαρθουλα μαζι με τον ετερο αρχηγισκο την περι πολλου κα Ριτσα,να παρασυρουν ανθρωπους απο την ΝΔ ριχνοντας τους το διλλημα του ανεξαρτητου συνδυασμου.Διοτι θα δεχομουνα την δικαιολογια του ατυχηματος αν ειχε προηγηθει η δημοσιευση καποιον ονοματων πρωτιστως, αφου η εν λογω κυρια ελεγε 1 μηνα νωριτερα οτι κατεβαζει συνδιασμο. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΥΡΑ ΜΑΡΘΑ ΑΛΛΟΥ.,
    Αν μη τι αλλο εσυ ευνοηθηκες απο την ΝΔ που σε εκανε Προισταμενη.
    ΝΥΣΑΦΙ ΠΙΑ.ΑΛΛΑ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΡΗΣΗ ΜΑΘΕΤΗΝ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
    Η ΚΟΤΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΡΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες