19 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΘΩΝΗ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 3-1

Μετά το διπλό στην Πύλο, η Μεθώνη νίκησε χθες στην έδρα της με 3-1 τον Μιλτιάδη και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια της Α‘ τοπικής. Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη ήρθε μάλιστα με ανατροπή, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Μιλτιάδης αιφνιδίασε και προηγήθηκε με σουτ του Α. Τσέρτου. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το πρώτο τέταρτο και στο 35’ ισοφάρισαν με προβολή του Καλογερόπουλου ύστερα από σέντρα του Κόσοβα. Στο 50’ ο Ηλιόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στη Μεθώνη και δέκα λεπτά αργότερα ο Κόσοβα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό 3- 1. Το γκολ αυτό ουσιαστικά έκρινε και την αναμέτρηση, μιας και ο Μιλτιάδης ήταν πολύ δύσκολο στη συνέχεια να αντιδράσει απέναντι σε μια καλή χθες Μεθώνη. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Καστανά, Γιαννέτσο.
ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Ρούσσος, Κατσιγιάννης, Λιανός, Παντελιδάκης, Κοσυφολόγος, Ηλιόπουλος, Τσώνης (60’ Τρυφωνόπουλος), Η. Κοτσίρης (30’ Κόσοβα), Αριστομενόπουλος, Β. Καλογερόπουλος (70’ Ι. Κοτσίρης).
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Βαβουλέας, Μαθιός (85’ Α. Σταυρόπουλος), , Μπαχούμας, Ν. Καγιάς, Διαμαντόπουλος, Νικολόπουλος, Καραμπότσος, Α. Τσέρτος (80’ Σκουτάρι), Λίτσας (65’ Γ. Καγιάς), Λαμπρόπουλος, Ν. Τσέρτος.
πηγή notossport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες