16 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν υπάρχει ίχνος ντροπής. Όποιος φάει τον άλλο.....

Χθες αποφασίστηκε η άρση της απόφασης για το πλαφόν στα καύσιμα από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Η απόφαση ετέθη σε εφαρμογή από τις 12 τα μεσάνυχτα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αναστέλλεται η απόφαση για επιβολή ανώτατης τιμής καταναλωτή στα πετρελαιοειδή. Το μέτρο λήφθηκε για να αποτρέψει τις αδικαιολόγητες αυξήσεις στις τιμές πώλησης των καυσίμων που εκδηλώθηκαν με πρόσχημα τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων.

Μετά τους εντατικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν και διενεργούνται, διαπιστώνεται ότι πλέον η αγορά λειτουργεί κανονικά και ως προς την τροφοδοσία των πρατηρίων και ως προς τη διαμόρφωση των τιμών. Συνεπώς, εκλείπει η ανάγκη συνέχισης της εφαρμογής του μέτρου.

Το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας επισημαίνει προς κάθε κατεύθυνση ότι, όπως αυτές τις ημέρες, έτσι και στο μέλλον, δεν θα γίνουν δεκτές ούτε στα καύσιμα ούτε σε άλλο κλάδο της αγοράς αδικαιολόγητες αυξήσεις και κερδοσκοπικά φαινόμενα. Το εισόδημα του πολίτη θα προστατευθεί και όσοι κερδοσκοπούν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου

1 σχόλιο:

  1. δυστυχως ζουμε στην Ελλαδίτσα της μιζας κ της ρεμουλας.ολοι οι πολιτικοί γαβγίζουν μα δεν δαγκώνουν.μολις τα καρτελ τους αγριοκοιτάξουν σκύβοεν το καφάλι σαν τα σκυλάκια και την κάνουν.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛ- ΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες