2 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Απομακρύνθηκε η πρόκριση - Νίκη με το ζόρι στο χθεσινό φιλικό.

Θύμα έκπληξης έπεσε ο Μιλτιάδης στα πρώτα παιχνίδια της β' φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. Μετά την ήττα από το Διαβολίτσι που αγωνίζεται στη Β' τοπική  η πρόκριση έχει απομακρυνθεί αισθητά. Ο Δημήτρης Λίτσας εξηγεί: ''Αντιμετωπίσαμε το κύπελλο σαν παιχνίδι προετοιμασίας. Το μυαλό μας είναι να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την ομάδα ώστε να είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως δεν μας έχει πειράξει το σκορ από ομάδα μικρότερης κατηγορίας". Ο προπονητής - παίκτης του Μιλτιάδη ενόψει του επαναληπτικού δηλώνει ακόμα: ''Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας. Αυτοί οι αγώνες είναι παιχνίδια προετοιμασίας και δεν έχουμε στόχο το κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε βέβαια για τη νίκη, αλλά η πρόκριση είναι πλέον δύσκολη και δεν "καιγόμαστε". Με ενδιαφέρει να δω βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς".
Για το δεύτερο παιχνίδι με το Διαβολίτσι δεν υπολογίζεται ο Κυριακόπουλος που υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο, ενώ αμφίβολος είναι ο Νικολόπουλος που νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Λαμπρόπουλος θα αγωνιστεί εφόσον εκδοθεί μέχρι και την Παρασκευή το δελτίο του. Μεταγραφικά, δεν προχώρησε τελικά η περίπτωση του Τζωρτζίνη και ο Μιλτιάδης δύσκολα θα κάνει άλλη προσθήκη.
Στον χθεσινό φιλικό αγώνα με το Δώριο η εμφάνιση του Μιλτιάδη  δεν ήταν η αναμενόμενη παρ όλα αυτά πήρε την νίκη από τους φιλοξενούμενους με 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες