14 Ιουνίου 2010

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Περίοδος ξεκούρασης ύστερα από μία πετυχημένη χρονιά


Περίοδος ξεκούρασης και ηρεμίας είναι αυτή για τον Μιλτιάδη. Η ομάδα του Πύργου ολοκλήρωσε φέτος τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό το διάστημα απολαμβάνει τους καρπούς της επιτυχίας της. Η κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής (μαζί με τον Εθνικό Μελιγαλά) συνιστά μεγάλη επιτυχία για τον Μιλτιάδη, αν σκεφτεί κανείς πως είχε ξεκινήσει τη χρονιά με στόχο την εύκολη παραμονή.
Οι "μελανόλευκοι" τον αρχικό τους στόχο τον είχαν εκπληρώσει ουσιαστικά από το τέλος του πρώτου γύρου και στη συνέχεια δεν κατέβασαν ταχύτητα μέχρι το φινάλε.
Ενα ακόμη θετικό στον φετινό Μιλτιάδη ήταν ότι αναδείχθηκαν αρκετοί παίκτες, που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους. Πρώτος και καλύτερος φυσικά ο Κυριάκος Λυμπερόπουλος που έβγαλε μάτια, κάτι που αποδεικνύουν τα 23 γκολ που πέτυχε και οι πολυάριθμες ασίστ.
Επίσης εξαιρετική χρονιά έκαναν οι νεαροί Πέτρος Καλογερόπουλος και Στυλιανός Διαμαντόπουλος, όπως και ο Βαγγέλης Καλογερόπουλος στο επιθετικό κομμάτι. Ολοι αυτοί οι παίκτες και όχι μόνο είναι λογικό να έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ορισμένων άλλων ομάδων, τόσο από μεγαλύτερη κατηγορία όσο και από την Α' τοπική. Φυσικά είναι ακόμη νωρίς για οτιδήποτε, όμως είναι πολύ πιθανό το δρόμο που πήρε πέρυσι ο Θανάσης Γεωργιόπουλος, να τον ακολουθήσουν φέτος αρκετοί πρώην συμπαίκτες του. Στα διοικητικά δεν υπάρχει τίποτα το νεότερο και έτσι θα κυλήσει και η προσεχής εβδομάδα. Οι όποιες εξελίξεις θα... τρέξουν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και θα οριστεί γενική συνέλευση. Ακόμη είναι νωρίς για να δούμε προς τα που πάει η κατάσταση και άλλωστε στον Μιλτιάδη συνηθίζουν να οργανώνονται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετές ημέρες ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες