30 Ιουνίου 2010

Κατ. Μπατζελή: Η ύπαιθρος θα μας βγάλει από την κρίση


Η λύση για να βγει η χώρα από το αναπτυξιακό αδιέξοδο και τη δραματική κρίση στην οποία βρίσκεται θα έρθει από την δυναμική ελληνική ύπαιθρο, τους νέους και τα πολιτιστικά και πολιτισμικά στοιχεία της υπαίθρου όπως εκφράζονται από την εξαιρετική διατροφική μας κληρονομιά και τα πλούσια έθιμα και παραδόσεις της ελληνικής γης, τόνισε η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή μιλώντας στο συνέδριο των Νέων Αγροτών στη Νέα Κίο.

Ολόκληρη η ομιλία

Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Η Νέα Κίος αποτελεί τόπο με εξαιρετικά σημαντικούς ιστορικούς συμβολισμούς καθώς αποτελεί την ιστορική συνέχεια της Κίου της Μικράς Ασίας ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο Άργος, την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης και πολύ κοντά στις Μυκήνες, την Αρχαία Τίρυνθα αλλά και την Επίδαυρο με το περίφημο Αρχαίο θέατρο.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

η επίσκεψη μου συμπίπτει με την δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα που απαιτεί συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια από όλους μας.

Για να ανακάμψουμε δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο προηγούμενο, κοινωνικά αδιέξοδο μοντέλο ανάπτυξης αλλά να οδηγήσουμε τη χώρα και την κοινωνία μας σε νέους δρόμους.

Να είστε σίγουροι ότι αυτή τη φορά η λύση για να βγει η χώρα από το αναπτυξιακό αδιέξοδο και τη δραματική κρίση στην οποία βρίσκεται δεν θα έρθει από τα αστικά κέντρα.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες