3 Ιουνίου 2010

Αύγουστο Παραδείσια και Ανοιξη Τσακώνα!!!


Μάχη προκειμένου να παραδώσουν τον Αύγουστο το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από το Καλογερικό έως και τα Παραδείσια δίνουν το υπουργείο Υποδομών και ο κατασκευαστικός όμιλος "Μορέας". Το δε πολύπαθο και σημαντικό τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα που ανακατασκευάζεται μπορεί να παραδοθεί την άνοιξη του 2011. Αυτά επεσήμανε στην "Ε" ο
διευθυντής του υπουργείου για τα έργα παραχώρησης στην Πελοπόννησο, Γιάννης Καρνέσης.
Στη διάβαση του Καλογερικού τρέχουν να κερδίσουν το χαμένο χρόνο από την εμπλοκή στο απαλλοτριωμένο λατομείο στο Παλλάντιο, ενώ στο τμήμα της Τσακώνας -σύμφωνα με τον κ. Καρνέση- δεν υπάρχουν τεχνικά ή προβλήματα χρηματοδότησης.
Στο μέτωπο των απαλλοτριώσεων, αναβλήθηκε για τις 19 Οκτωβρίου ο προσδιορισμός τιμής μονάδας για 354 ιδιοκτησίες στον περιφερειακό δρόμο της Καλαμάτας, χθες στο Πρωτοδικείο, λόγω της απεργίας των δικηγόρων.
πηγή: Ελευθερία

1 σχόλιο:

  1. Τι δεν υπαρχει προβλημα χρηματοδοτησης στο δρομο ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ ΤΣΑΚΩΝΑ?Οι εργολαβοι ειναι απληρωτοι 5 μηνες και πληρωνουν το πρωσοπικο απ τη τσεπη τους.Το ιδιο και η εταιρια που εχει αναλαβει το δρομο.Το πρωσοπικο της πληρωνεται με καθηστερηση 10-20 μερες καθε μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες