10 Μαΐου 2010

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3


Παιχνίδι με τα όλα του έγινε χθες στο γήπεδο του Πύργου, με τον Πανιώνιο να επικρατεί με
3-2 επί του Μιλτιάδη και να διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία. Και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μιλτιάδη να προηγείται, τον Πανιώνιο να γυρίζει το ματς και να σημειώνει και τρίτο γκολ απαντώτας στην ισοφάριση του Μιλτιάδη σε 2-2. Ετσι η καλαματιανή ομάδα μία αγωνιστική πριν το τέλος είναι ισόβαθμη με την Χώρα, όμως υστερεί στην ισοβαθμία. Το σημαντικό πάντως είναι πως ο Πανιώνιος πήρε χθες παλικαρίσια νίκη μέσα στον Πύργο και θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για την αποφυγή της 13ης θέσης.
Δήλωση Πολίμο
Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι ο προπονητής του Πανιωνίου Παναγιώτης Πολίμος δήλωσε: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μιλτιάδη. Μακάρι να παίζουν όλες οι ομάδες με τέτοιο πάθος, άσχετα αν παίζουν για την ομάδα τους ή για οποιαδήποτε άλλο λόγο...”. Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 10’ όταν ο Π. Καλογερόπουλος έκανε τη συρτή σέντρα και ο Β. Καλογερόπουλος μόνος του από κοντά πλάσαρε ψηλά άουτ. Μετά από δύο λεπτά ο Πανιώνιος απάντησε με τον Γ. Καλόμαλο να δίνει στον Ηρακλή που από κοντά πλάσαρε άουτ.
Δοκάρι με Νικολόπουλο
Στο 32’ ο Γιαννακόπουλος έκανε αδύναμο σουτ και ο Χίντα μπλόκαρε, ενώ μετά από τρία λεπτά το σουτ του Γ. Καλόμαλου έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Μιλτιάδη. Στο 40’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Καραμπότσος έκανε τη σέντρα και ο Νικολόπουλος ολομόναχος μέσα στην περιοχή πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι.
Προβάδισμα με Λυμπερόπουλο
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γρήγορο γκολ του Μιλτιάδη... Στο 50’ ο Νικολόπουλος έκανε τη συρτή σέντρα και ο Λυμπερόπουλος με γυριστό σουτ έκανε το 1-0, σε μία φάση που οι “κυανέρυθροι” φώναξαν για οφσάιντ.
Το γύρισε με Π. Καλόμαλο και Δελφάκη
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα και στο 52’ έγινε το 1-1 όταν ο Π. Καλόμαλος από πλάγια θέση με φάουλ ξεγέλασε τον Χίντα. Στο 55’ ο Λαμπρόπουλος έκανε το φάουλ, ο Λυμπερόπουλος πήρε την κεφαλιά με τους αμυντικούς του Πανιωνίου να διώχνουν πάνω στη γραμμή. Μετά από δύο λεπτά η καλαματιανή ομάδα έκανε το 1-2 με τον Π. Καλόμαλο να εκτελεί ένα φάουλ, τον Χίντα να χάνει την μπάλα και τον Δελφάκη από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Με πέναλτι το 2-2 ο Λυμπερόπουλος
Η απάντηση του Μιλτιάδη ήρθε στο 61’ με τον Νικολόπουλο να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Σιώτο και τον Μπλάνα να δίνει το καθαρό πέναλτι... Ο Λυμπερόπουλος από τα 11 βήματα ισοφάρισε σε 2-2.
Ο Πανιώνιος δεν το έβαλε κάτω και στο 68’ έκανε το 2-3 όταν μετά από κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή από κοντά ο Μπάκας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και μετά η πίεση του Μιλτιάδη έγινε αφόρητη και στο 72’ χάθηκε διπλή μεγάλη ευκαιρία.
Διπλό δοκάρι οι γηπεδούχοι στο 72’
Ο Λαμπρόπουλος έκανε το φάουλ και ο Π. Καλογερόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι... Το ριμπάουντ πήρε ο Πανταζόπουλος που με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Σιώτου. Στο 75’ ο Πανιώνιος ζήτησε πέναλτι όταν σε σέντρα του Π. Καλόμαλου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λαμπρόπουλου. Οι “μελανόλευκοι” έχασαν τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση στο 91’ με τον Λυμπερόπουλο να βγαίνει σε τετ α τετ μετά από κεφαλιά πάσα του Λ. Χίντα και να πλασάρει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Λάμια και Κασκάνη.
πηγή notossport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες