27 Απριλίου 2010

Ενθουσιασμός για την πορεία του Μιλτιάδη, αλλά..............

Ικανοποιημένοι όλοι οι φίλαθλοι του Μιλτιάδη παρακολουθούμε την φετινή του πορεία. Η ομάδα που πρόπερσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα λόγω των οικονομικών δυσκολιών, φέτος, χάρη στις προσπάθειες του προέδρου, του ΔΣ και του προπονητή του, μα πιο πολύ στο μεράκι και στο πάθος των παικτών, διαγράφει μια πορεία που συγκινεί όλους τους φιλάθλους.
Μην φανταστούμε όμως ότι φέτος δεν υπάρχουν τα ίδια με προπέρυσι προβλήματα. Υπάρχουν, και όσο τα πράγματα σφίγγουν στη γενικότερη οικονομία, τόσο και στην ομάδα μας τα όρια δυσκολεύουν. Έχω πει πολλές φορές ότι το πιο υγιές κομμάτι της μικρής κοινωνίας μας είναι ο Μιλτιάδης και αυτό γιατί έχει φτιαχτεί μια ομάδα ανθρώπων που πάνω απ΄όλα έχουν πάθος για αυτό που κάνουν. Δεν το κάνουν από ματαιοδοξία ή αποβλέποντας σε κέρδη, αλλά μόνο γιατί γουστάρουν να βλέπουν την ομάδα να παίζει μπάλα (όπως όλοι μας άλλωστε).
Ένα βράδυ στην πλατεία μιλούσα με τον πρόεδρο και τον ρώτησα για τα οικονομικά της ομάδας, αν ανταπεξέρχεται κανονικά στις υποχρεώσεις της και πώς βλέπει το μέλλον της ομάδας. Η απάντησή του ήταν πως με το ζόρι τα βγάζει πέρα και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει με την επόμενη αγωνιστική.
Θέλεις, του λέω, να βάλουμε μια ανάρτηση στο blog που να ζητάμε όποιος θέλει από τους φίλους της ομάδας να βοηθήσει; Η απάντηση είναι χαρακτηριστική του ανδρός: "Ζητιανιά δεν κάνουμε! Όλοι ξέρουν ότι μια ομάδα χρειάζεται χρήματα για να προχωρήσει. Όποιος θέλει, μπορεί να το κάνει, χωρίς να του το ζητήσουμε".
Αυτά μας είπε ο πρόεδρος και εμείς λέμε ότι ο καθένας μας ξέρει τις δυνατότητές του και τι μπορεί να κάνει. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε αγώνα να απολαμβάνουμε την ομάδα και να είμαστε σίγουροι ότι το ταλιράκι που δίνουμε πιάνει τόπο.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα μοιράζεται την τέταρτη θέση με τον Ε. Μελιγαλά. Δεν έχουμε βλέψεις για την Δ΄ Εθνική για τον απλό λόγο ότι αυτή η κατηγορία θέλει πολύ χρήμα. Η Α΄ Τοπική είναι καλά και όσο η ομάδα παίζει μπάλα εμείς θα είμαστε περήφανοι γι' αυτήν και θα την αγαπάμε σε όποια κατηγορία και αν είναι.

1 σχόλιο:

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες