30 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η τριήμερη έκθεση Μεσσηνιακών Προϊόντων που με πρωτοβουλία του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του σταθμού Μετρό της Πλατείας Συντάγματος από τη Δευτέρα 26 μέχρι και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.
Η προσέλευση του κόσμου, λόγω και των εορτών, ήταν τόσο μεγάλη που σε συνδυασμό και με τις χαμηλές τιμές των προσφερομένων ειδών, όλα τα προϊόντα έγιναν ανάρπαστα. Αρκεί να αναφερθεί ότι πολλοί πάγκοι ξεπούλησαν από την πρώτη ημέρα και αναγκάστηκαν να φέρουν ενισχύσεις.
Μπορούσε κανείς να βρεί από λάδι και ελιές, κρασιά και πετιμέζια μέχρι σύκα, παστέλια και διάφορα είδη δώρων. Όλα τα προϊόντα διατίθονταν σε πολύ καλαίσθητες συσκευασίες και οι παραγωγοί τους πολύ πρόθυμοι έδιναν χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό.
Ιδιαίτερη παρουσία από την περιοχή μας είχαν τα κρασιά του Νέστορα και τα τυποποιημένα συνεταιριστικά αγουρέλαια Πιθάρι και Έραγο από τους Γαργαλιάνους.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία της έκθεσης έρχεται να τονίσει για μία ακόμη φορά το πόσο χρήσιμες είναι αυτές οι μορφές προώθησης των αγροτικών προϊόντων. Ο κόσμος ως καταναλωτής δείχνει να αλλάζει πλέον συμπεριφορά και ψάχνει να βρει τους παραγωγούς και να ενημερωθεί σφαιρικά για τα προϊόντα τους. Δεν αρκείται πλέον στα ράφια του σουπερμάρκετ. Αρκεί εμείς να βρίσκουμε τους τρόπους και να τον πλησιάζουμε.
Όπως έκανε με αυτή την εκδήλωση το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Καλαμάτας και για την οποία είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες