8 Οκτωβρίου 2009

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ-ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ ... ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Μετά το παιχνίδι με την Μεθώνη στην πρεμιέρα ο Μιλτιάδης την προσεχή αγωνιστική
έχει να δώσει ένα ακόμη ματς στην έδρα του, με αυξημένο δείκτη δυσκολίας... Απέναντί του θα βρει την ισχυρή Σπερχογεία που είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο στη Δ’ εθνική και ειδικά φέτος παρουσιάζεται εξαιρετικά ενισχυμένη.
Ετσι το έργο των “μελανόλευκων” είναι εξ αρχής δύσκολο και σκοπεύουν να το αντιμετωπίσουν δίχως ιδιαίτερο άγχος. Ακόμη και πιθανή ήττα δεν θα είναι καταστροφική για τον Μιλτιάδη μιας και είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και παίζει κόντρα σε μία
πολύ καλή ομάδα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως οι παίκτες της ιστορικής ομάδας δεν θα παλέψουν και δεν θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αλλωστε αγωνίζονται στην έδρα τους που -ως γνωστόν- αποτελεί την μεγάλη τους δύναμη και αν βρεθούν στην ημέρα τους και εκμεταλλευτούν τις όποιες αδυναμίες του αντιπάλου, είναι σε θέση να μη φύγουν με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο.
Λίτσας: “Σε δεύτερη μοίρα το αποτέλεσμα”
“Παίζουμε με μία ομάδα που πάει για άνοδο, έχει κρατήσει τον κορμό της και με κάποιες προσθήκες είναι πιο δυνατή από πέρυσι, κάτι που το έδειξε και στα δύο παιχνίδια με μας στο Κύπελλο. Εμείς έχουμε άλλους στόχους και θα επιδιώξουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση, με το αποτέλεσμα να περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Είναι από τα παιχνίδια που και η ήττα δεν μας πειράζει ιδιαίτερα”, σημείωσε με απόλυτη
ειλικρίνεια ο προπονητής-παίκτης του Μιλτιάδη Δημήτρης Λίτσας. Αυτό που ικανοποιεί
πάντως τον νεαρό τεχνικό είναι πως θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του,
μιας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας.
Θα λείψει ο Μολβαδός Σκουτάρι που ακόμη δεν έχει γυρίσει από την πατρίδα του, ενώ φυσικά εδώ και πολύ καιρό δεν υπολογίζεται ο Τοντερίκα που είναι στην κυριολεξία... άφαντος.
Η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα, συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο του Πύργου και μετά το σημερινό ρεπό θα συνεχιστεί τόσο την Πέμπτη, όσο και την Παρασκευή.

πηγή Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες