24 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον ο Μιλτιάδης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής. Η ομάδα του Πύργου έδωσε το περασμένο Σάββατο το τελευταίο της φιλικό με το Νέστορα Πύλου και τα δείγματα ήταν θετικά. Φυσικά την προσεχή Κυριακή ο Μιλτιάδης θα βρει μπροστά του ένα σαφώς πιο δύσκολο αντίπαλο, όπως η Μεθώνη και το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι.
Αυτό πάντως δεν φοβίζει τους παίκτες του Δημήτρη Λίτσα που δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να ξεκινήσουν με νίκη το φετινό μαραθώνιο.
Αλλωστε αγωνίζονται στο γήπεδό τους και εκεί ως γνωστόν αποκτούν ξεχωριστή δυναμική. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως η παρουσία στις προπονήσεις είναι μεγάλη και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα εν όψει του αγώνα της πρεμιέρας.
Ο Βαγγέλης Καλογερόπουλος είχε ένα ατύχημα στο χώρο εργασίας του και χτύπησε στα πλευρά, όμως το πιθανότερο είναι πως την Κυριακή θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Σίγουρη απουσία είναι του Μολδαβού Σκουτάρι που βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, ενώ δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο του Λ. Χίντα. Η προετοιμασία του Μιλτιάδη ξεκίνησε από την Δευτέρα και θα πάει με καθημερινές προπονήσεις έως και την Παρασκευή.
πηγή:Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες