8 Μαΐου 2009

ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ




Μια αγωνιστική πριν το τέλος ο Μιλτιάδης κατάφερε να επιτύχει τον φετινό στόχο που είχε θέσει στην Α’ τοπική την παραμονή στην κατηγορία.
Ένας στόχος που μόνο εύκολος δεν ήταν, μιας και οι δυσκολίες και τα εμπόδια από την αρχή της χρονιάς ήταν πολλά.
Η ομάδα του Πύργου βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο σε πολλές περιπτώσεις και έδωσε αρκετά ματς δίχως αύριο. Ένα από αυτά ήταν και με την Κυπαρισσία, όπου κατάφερε, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.


Ο Μιλτιάδης, αν δεν κέρδιζε το Σάββατο, θα είχε μπει για τα καλά σε περιπέτειες αφού θα έπρεπε να πάρει “διπλό” στον Μελιγαλά και αυτό ήταν κάτι που κανείς δεν το ήθελε.
“Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα”



Ο Δημήτρης Λίτσας ανακουφισμένος μετά την νίκη-ανάσα επί του ΑΟΚ είπε για το πράγματι συγκλονιστικό παιχνίδι: “Ήταν ένα ματς που τα είχε όλα. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και νίκησε αυτός που το ήθελε πιο πολύ. Εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών γιατί ήταν ένα ματς δίχως αύριο και βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα που έπρεπε στις κρίσιμες στιγμές”.
Για την φετινή δύσκολη χρονιά ο 28χρονος παίκτης-προπονητής επισήμανε: “Θεωρώ επιτυχημένη τη χρονιά γιατί καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία παρότι ξεκινήσαμε με μείον 6 βαθμούς, ενώ υπήρξε προσθήκη πολλών νεαρών παικτών και είχαμε
την ατυχία να σημαδέψουμε 24 φορές τα αντίπαλα δοκάρια! Πέρα από την παραμονή, το σημαντικό είναι πως απέκτησαν πολλές εμπειρίες οι μικροί παίκτες και μπήκαν οι βάσεις για την επόμενη χρονιά”.
Με νεανική σύνθεση στο Μελιγαλά



Πλέον ο αγώνας της Κυριακής στο Μελιγαλά με τον Εθνικό είναι άνευ σημασίας και η τεχνική ηγεσία θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα νεαρά παιδιά και σε όσους παίκτες δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής τη φετινή περίοδο. Χθες έγινε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας και σήμερα θα γίνει η τελευταία πριν τον κυριακάτικο αγώνα.
Νοκ άουτ από τον αγώνα με τον Εθνικό είναι οι τιμωρημένοι Γεωργιόπουλος και Καραμπότσος, ο τραυματίας Μαθιός και οι μακροχρόνια απόντες Λακριντής και Κυριακόπουλος.
Αμφίβολη είναι, επίσης η συμμετοχή του Διαμαντόπουλου που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες