15 Ιανουαρίου 2009

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!















Με καζάνι που βράζει μοιάζει ο αγροτικός κόσμος, ενόψει της προγραμματισμένης εξόδου των τρακτέρ στους εθνικούς δρόμους την ερχόμενη εβδομάδα. Οι αγρότες δείχνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ, ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για εντυπωσιακή συμμετοχή. Πάντως δεν είναι απίθανο να υπάρξει μια «γαλαζοκόκκινη» παρουσία τρακτέρ, έστω και σε διαφορετικά σημεία της εθνικής. Αυτό φέρνει «πονοκέφαλο» στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, αφού αν υπάρξει μαζική παρουσία αγροτών, τότε θα «περάσει» στον απλό πολίτη η ουσία του προβλήματος και ο νέος υπουργός θα πρέπει να δεσμευθεί για λύσεις και χρονοδιαγράμματα

Μόνο στη Μεσσηνία δεν ιδρώνει κανένα αυτί γιατί οι εργατοπατέρες είναι βολεμένοι.

παίρνω το θάρρος από αυτό εδώ το βήμα να καλέσω όλα τα Βlog της Μεσσηνίας να κάνουμε αγώνα για την αφύπνιση των αγροτών γιατί πρέπει να γνωρίζουν ότι όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν πολλά και αφού οι υπεύθυνοι εδώ και πολλά χρόνια δεν μας ακούνε με το καλό υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Ειλικρινά σας γράφω, στη στάση μου αυτή δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα απολύτως κομματικό η άλλο συμφέρον. Το μόνο που υπάρχει είναι η αγανάκτηση για το κατάντημα που έχουν περιέλθει οι αγρότες.

3 σχόλια:

  1. Η πρόταση σου πρός τα άλλα blogs της Μεσσηνίας είναι ευφυής και πρωτότυπη.
    Συμφωνώ απόλυτα και με το σκεπτικό του κειμένου σου και με την πρόταση σου.
    Υ.Γ. Είμαι μέλος του Φιλιατρά forum και σε παρακολουθώ καθημερινά.
    Κάνεις αξιόλογη αρθρογραφία συνέχισε έτσι.
    ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ.
    Υ.Γ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστό αυτό που σου γράφει ο φίλος messinian farm, παρακολούθησε την συζήτηση μας στο Φιλιατρά forum και κάνε και τις παρεμβάσεις σου.
    Πολίτες σαν και σένα είναι χρήσιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες