15 Δεκεμβρίου 2008

ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ


Μετά από μια εβδομάδα απουσίας, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, επιστρέφουμε με νέα για τον τόπο μας και για το χωριό μας που θα συζητηθούν.

Πριν μερικές ημέρες βρεθήκαμε στην Πύλο για κάποιες δουλειές. Στις συζητήσεις μας μεταξύ άλλων αναφερθήκαμε και στην ΠΟΤΑ και στο μέλλον της περιοχής μας κάτω από την επίδραση της τουριστικής ανάπτυξης. Αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γεγονός πως στην Πύλο είναἶ κοινό μυστικό ένα σκάνδαλο πού θα πάρει πανελλαδικές διαστάσεις και θα συζητηθεί όσο συζητήθηκε και η υπόθεση του Βατοπεδίου.

Πιο συγκεκριμένα: Πριν από καιρό η εταιρία που κατασκευάζει το έργο της ΠΟΤΑ είχε στην ιδιοκτησία της μεταξύ άλλων και εβδομήντα στρέμματα κοντά στην πόλη της Πύλου τα οποία για κάποιους λόγους που κανείς δεν γνωρίζει τα χάρισε στο δήμο της Πύλου. Το σκάνδαλο ξεκινάει εδώ ακριβώς. Ο δήμος αμέσως τα πούλησε χωρίς πλειστηριασμό και μάλιστα στην ίδια εταιρία.

Μάλιστα ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας που διαμαρτυρήθηκε στον δήμο τονίζοντας τους ότι αυτός ήταν διατεθειμένος να προσφέρει μεγαλύτερο ποσό για την αγορά αυτού του οικοπέδου δεν πήρε καμία απάντηση από τον δήμο.


Για την υπόθεση αυτή και για πολλές άλλες ατασθαλίες όχι μόνο οικονομικές είχε προ καιρού είχε κατέβει ο Τριανταφυλλόπουλος και συνεχίζουν να κατεβαίνουν στην περιοχή συνεργάτες του που παρακολουθούν την υπόθεση.


Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά και τα γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοι της Πύλου και της γύρω περιοχής εμείς απλώς τα αναφέρουμε και σε επόμενες αναρτήσεις μας θα αναφέρουμε και άλλες περιπτώσεις. Μα πιο πολύ θα σταθούμε στην οικολογική διάσταση του θέματος που όπως φαίνεται είναι το πιο βρώμικο μέρος αυτής της υπόθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες