10 Οκτωβρίου 2008

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Στα ύψη είναι η ψυχολογία των παικτών του Μιλτιάδη μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τους 7 βαθμούς στους 3 πρώτους αγώνες.
Η ομάδα του Πύργου μετά και τη νίκη επί του Απόλλωνα κατάφερε σε χρόνο...
ρεκόρ να απαλείψει αυτό το -6 που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και να βρεθεί μάλιστα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Από το ματς με τον Απόλλωνα όμως οι “μελανόλευκοι“ κρατούν μόνο τους τρεις βαθμούς, μιας και η εμφάνιση δεν ήταν καθόλου καλή. Απεναντίας ο Μιλτιάδης είχε την τύχη με το μέρος του και κατάφερε να πάρει τη νίκη.
«Να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις»
Ενας από τους πρωταγωνιστές του φετινού Μιλτιάδη είναι αναμφίβολα ο Θανάσης Γεωργιόπουλος που σκοράρει συνεχόμενα και οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες της ομάδας περνούν από τα πόδια του. Ο 17χρονος επιθετικός είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το φετινό Μιλτιάδη και διψάει να παίξει ποδόσφαιρο και να διακριθεί.
“Ηταν πολύ δύσκολο το ματς με τον Απόλλωνα και είναι ευχάριστο που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν κάναμε καθόλου καλή εμφάνιση και παρότι η αντίπαλη ομάδα έμεινε με 10 παίκτες δεν καταφέραμε να καθαρίσουμε γρήγορα το ματς, αλλά αντιθέτως κινδυνεύσαμε σε αρκετές φάσεις“, είπε στην “Ε“ ο νεαρός άσος και πρόσθεσε για τη συνέχεια: “Eίχαμε άγχος στο ξεκίνημα της χρονιάς με αυτό το -6, όμως καταφέραμε να φτάσουμε στον 1 βαθμό και πλέον είμαστε καλά ψυχολογικά. Το μυστικό της ομάδας είναι ότι είμαστε μια οικογένεια, όλα τα παιδιά είναι από την περιοχή και γίνεται εξαιρετική δουλειά με τους προπονητές μας“.
Για τους στόχους του Μιλτιάδη ο Θανάσης Γεωργιόπουλος σημείωσε: “Μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια και να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή μας. Πιστεύω όμως ότι έχουμε τα φόντα να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις, όμως χρειάζεται πολλή δουλειά και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάσουμε. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, υπάρχουν καλές ομάδες και χρειάζεται προσοχή σε κάθε ματς“.
Τέλος, για το επόμενο ματς με την Σπερχογεία ο 17χρονος παίκτης είπε: “Θα
είναι ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα κόντρα σε μια
πολύ καλή ομάδα. Ομως εμείς αισιοδοξούμε και θα πάμε στη Σπερχογεία για ένα
θετικό αποτέλεσμα“.
Επιστρέφει ο Μαθιός
Στο αγωνιστικό κομμάτι, προχθές η ομάδα δούλεψε στην φυσική κατάσταση με βάρη στο γυμναστήριο και τρέξιμο. Χθες υπήρχε ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο. Ο Γεωργιόπουλος εξακολουθεί να έχει
πρόβλημα με ένα εξάνθημα που έχει βγάλει στο πόδι του, όμως δεν πρόκειται να
χάσει το ματς με τη Σπερχογεία, ενώ κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο έχει ο Αν-
δρέας Γεωργόπουλος και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν είναι κάτι ανησυχητι-
κό. Το ευχάριστο πάντως είναι πως εξέτισε την ποινή του ο Λάζαρος Μαθιός και
τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες