2 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΜΕ

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Μιλτιάδη για το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τους 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Και μάλιστα κόντρα σε δύο καλές ομάδες, όπως είναι το Φαραί και η Μεθώνη. Πάντως η ομάδα του Πύργου θα μπορούσε να είχε το απόλυτο μέχρι τώρα, αν ήταν πιο εύστοχη στο παιχνίδι του Σαββάτου. Κι αυτό γιατί μπορεί να έπαιζε με 10 παίκτες για μια ώρα, αλλά ήταν αυτή που δημιούργησε και έχασε τις κλασικότερες ευκαιρίες.
Το άσχημο είναι πως η ομάδα, παρά τους 4 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μείον 2 βαθμούς, λόγω της περσινής ποινής. Ετσι ακόμη ο Μιλτιάδης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και η νίκη στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Καλαμάτας αποτελεί μονοδρόμο.
Ο παίκτης-προπονητής της ομάδας Δημήτρης Λίτσας είπε για το ματς στη Μεθώνη: “Ο βαθμός της ισοπαλίας είναι θετικός με βάση αυτό που ζητάγαμε πριν το ματς, αλλά με βάση την εικόνα του αγώνα μάς αφήνει μια πίκρα για τους δύο βαθμούς που χάσαμε. Και το λέω αυτό γιατί, παρότι παίξαμε με παίκτη λιγότερο για μια ώρα, δεν αφήσαμε την Μεθώνη να μας κάνει κλασική ευκαιρία, την κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας και παράλληλα εμείς κάναμε τρεις κλασικές ευκαιρίες. Θέλω πάντως να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Μεθώνης για τη φιλοξενία που μας πρόσφερε και να πω πως θα ανταποδώσουμε στο ματς του β‘ γύρου, ενώ της εύχομαι να επιτύχει τους στόχους της“.
Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα την Κυριακή ο 27χρονος τεχνικός επεσήμανε: “Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Μπορεί να έχουμε καλή συγκομιδή στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά υπάρχει από πέρυσι η ποινή των 6 βαθμών και δεν μας επιτρέπει εντός έδρας απώλειες.
Αλλωστε στη βαθμολογία είμαστε τελευταίοι και πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία για να έχουν αντίκρισμα τα πρώτα δύο καλά αποτελέσματα“.
Η μοναδική απουσία που θα έχει ο Μιλτιάδης είναι αυτή του Λάζαρου Μαθιού που αποβλήθηκε στη Μεθώνη και η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να βρει τον αντικαστάτη του στο κέντρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες