12 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Η πρώτη δημοσίευση στο ιστολόγιό μας πρέπει να αρχίσει και επιβάλλεται να αρχίσει με κάτι ευχάριστο. Κάτι ευχάριστο από το χωριό μας το οποίο είναι η αιτία σήμερα να επικοινωνούμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Μπορεί κάποιος να σκεφτεί, για ποιο λόγο κάποιοι θέλησαν να φτιάξουν ένα ιστολόγιο για ένα χωριό που μετράει 850 ψυχές; Τι μπορεί να θέλει να πει κάποιος με αυτό τον τρόπο, δεν μπορεί αν θέλει να το πει στην πλατεία του χωριού, αμέσως θα το μάθει το μισό χωριό.
Η απάντηση μας είναι απλή.
Η σελίδα αυτή φτιάχτηκε για τους Πυργιώτες όπου γης και για τους φίλους του χωριού μας, να είναι στο χωριό έστω και αν βρίσκονται χιλιάδες μίλια μακριά.
Για να μιλάμε στη πλατεία του χωριού και να ακούνε σε όλη τη γη αυτά που θέλουμε να ακούσουν.
Για να μαθαίνουμε και πράγματα που δεν λέγονται σε ένα χωριό.
και τέλος γιατί οι εποχές άλλαξαν, ότι μπορούμε να εκμεταλλευθούμε για το καλό του τόπου μας και των συχωριανών μας, θα το εκμεταλλευθούμε και το διαδίκτυο είναι ένα από αυτά.
Το ευχάριστο που θέλουμε να πούμε είναι αυτό ακριβώς το άνοιγμά του χωριού στον κόσμο, μακάρι και άλλοι να κάνουν το ίδιο και ο σύλλογος γυναικών και το τοπικό συμβούλιο και ο αθλητικός σύλλογος και όλοι οι φορείς, γιατί όχι και ιδιώτες.
Μέρα με τη μέρα θα αυξάνονται οι επισκέψεις στις σελίδες μας και όσο πιο πολλές σελίδες, τόσο πιο πολλοί άνθρωποι θα έρχονται σε επαφή με το χωριό μας, θα μαθαίνουν για το χωριό μας και οι ευκαιρίες είναι μπροστά.
Σε μια περίοδο μάλιστα που ο τουρισμός χτυπάει τη πόρτα στη Μεσσηνία εμείς δεν πρέπει να αμφιβάλουμε για τη συμμετοχή του χωριού στις εξελίξεις, όλα είναι δυνατά,
Ακόμα και η αγροτική μορφή του χωριού μας θέλει βοήθεια όλοι πρέπει να είμαστε αρωγοί στους αγρότες γιατι αυτό ήταν , είναι και θα είναι ,το κύριο εισόδημα του χωριου.
Αυτά τα λίγα για την αρχή της επικοινωνίας μας καλά να είμαστε, να τα λέμε και να μας τα ''λέτε'' για το καλό του χωριού μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωνόμαστε για την περιοχή μας

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες